Wat doen achteruitgang en Incline Pushups Work On?

Wat doen achteruitgang en Incline Pushups Work On?

Wanneer fitnessapparatuur is beperkt en je probeert om je borstspieren te werken, moet u aan een verscheidenheid van push-ups te gebruiken. Twee van de meest gebruikte varianten op de pushup lichaamsbeweging zijn de helling en daling van de push-ups. Deze twee pushup variaties richten op verschillende delen van je borst in verschillende mate en kunnen u voorzien van de variant die u nodig hebt om je borst te ontwikkelen. Uw triceps, deltoids en de kern spieren worden ook gewerkt met dit soort push-ups.

Incline Pushups

Om uit te voeren, plaatst u uw handen op een one-foot hoge blok met je benen geplaatst achter je. Begin met je armen recht met uw polsen gecentreerd onder je schouders. Verlaag je lichaam om het blok en raak het met je borst. Na het aanraken van het blok, naar beneden duwen met je handen en recht uit je armen. Het proces van het afzetten van het blok moet je borstspieren te contracteren. Echter, deze variatie benadrukt gebruik van het borstbeen vezels van borstspieren. Uw borstbeen vezels lopen van je schouder naar je borstbeen.

daling Pushups

Terwijl de helling pushups richten op uw borstbeen vezels, daling pushups vooral benadrukken het claviculaire vezels van uw borstspieren. Deze vezels beginnen ook in de schouder, maar hechten in uw sleutelbeen in plaats van uw borstbeen. Om uit te voeren, plaats uw voeten op de ene voet lange blok en rechtzetten van je lichaam met je handen op de grond. Ondersteun je benen met je tenen terwijl het direct plaatsen van uw schouders op de top van je handen. Nu, duw je lichaam off van de vloer door te drukken tegen de grond met je handen. Zodra je armen volledig recht, kunt u uw lichaam terug naar de grond zakken.

andere spieren

Hoewel beide oefeningen verschillende delen van je borstspieren kunnen benadrukken, ze beide dezelfde synergetische of "meewerkende" spieren. Deze spieren ook profiteren van het gebruik van deze twee soorten push-ups tijdens de training. Uw triceps en het voorste deel van je schouder, de voorste deltaspier, borst u Strek je armen terwijl je pushup met deze twee oefeningen. De spieren in je kern, die je buikspieren en onderrug spieren omvatten, helpen om uw buik stijf als u op te houden. Dit voorkomt dat je kont uit dompelen beneden of uitsteekt boven tijdens de oefening. Handhaving van de rechte stand is belangrijk voor de veiligheid doeleinden, maar maakt het ook mogelijk kracht optimaal te worden overgedragen van uw borst op de grond als je duwen.

overwegingen

Je moet beide varianten van pushup in uw workouts om ervoor te zorgen elk gedeelte van je borst wordt adequaat opgeleid; De daling pushup is veel moeilijker dan de helling pushup. Wanneer uw handen op het verhoogde blok, een aantal van uw lichaamsgewicht wordt ondersteund door het blok zelf. Wanneer je voeten op het blok, je armen te ondersteunen een hoger bedrag van uw lichaamsgewicht. Twee oplossingen kan de moeilijkheidsgraad van de helling pushup te verhogen om het te vergelijken met de daling van de pushup om ervoor te zorgen uw pectorals krijgen een nog veel werk te maken. Je kan een gewicht vest of draperen kettingen over je rug te dragen in een X-patroon om de weerstand toe te voegen. Dit zal ook eisen verhoogd kern stabilisatie op het rechte houding met je rug te houden.