Wat Diets het beste werken?

Als het gaat om het bepalen welke diëten werken het beste, de eerste vraag die beantwoord moet worden is "Best voor wat?" De meeste mensen op een dieet zijn waarschijnlijk op zoek naar een matige hoeveelheid gewicht te verliezen in een relatief korte tijd. Er zijn diëten ontworpen om u te helpen snel gewicht te verliezen, het bereiken van uw ideale lichaamsbouw zonder te hoeven ploeteren voor de komende jaren op een dieet plan.

Low-Carb superioriteit

Een low-carb, hogere eiwit aanpak is consequent gevonden om het meeste gewicht verlies in de minste hoeveelheid tijd veroorzaken. In een New England Journal of Medicine studie mei 2003 dat Atkins vergeleken met een "gewone" hogere-carb dieet, leden van de Atkins-groep verloor, gemiddeld meer dan twee keer zo veel gewicht op zowel de drie en zes maanden markers ( 14.7 lbs versus 5,8 pond en 15,2 pond versus 6,9 pond, respectievelijk). Dit betekent dat als u op zoek bent naar ongeveer 15 tot 20 pond te verliezen in minder dan zes maanden, een low-carb aanpak is uw beste weddenschap.

Atkins

Om de resultaten van de studie te dupliceren, is het zinvol om hetzelfde dieet gebruiken. Om het Atkins-plan te volgen, moet u eerst verduren van de 14-daagse periode van inductie. Gedurende deze tijd, houd uw dagelijkse inname van koolhydraten tot minder dan 20g. Na de periode van 14 dagen, zal je lichaam overgeschakeld zijn naar het gebruik van vet als brandstof, zodat u veilig kunt verhogen van uw dagelijkse koolhydraten te beperken tot 40g en herinvoering van fruit en groenten in uw dieet. Blijf op de 40g / dag carb te beperken tot je vijf pond van uw streefgewicht. Op dat moment, verhogen koolhydraten langzaam tot je verliest niet meer dan een pond per week. Wanneer u uw streefgewicht te bereiken, verhogen koolhydraten opnieuw totdat u uw eigen persoonlijke set punt te vinden - het aantal dagelijkse koolhydraten dat je ervoor zorgt noch winst noch gewicht te verliezen.

Zuid strand

Het South Beach dieet is een andere populaire low-carb-oplossing. Een twee weken inwerkperiode is hier ook nodig, maar je moet niet zo laag als op het Atkins-dieet te houden uw koolhydraten. Tijdens de inductie, consumeren geen fruit, volkoren granen of alcohol. In plaats daarvan richt je dieet op vlees, eieren, kip, kalkoen en vis. Na de eerste periode van twee weken het dieet minder restrictief - u kunt dan onder meer fruit en matige hoeveelheden volle granen, maar vergeet niet om nog steeds te maken eiwit en vet consumptie het grootste deel van uw dieet.

Paleo Diet

Een andere populaire low-carb keuze is de Paleo dieet. Het Paleo dieet is gemodelleerd naar het eetpatroon van onze prehistorische voorouders. Dit dieet volgen, elimineren consumptie van granen, bonen, aardappelen, melk, suiker en zout. In plaats daarvan, eet alleen vlees, eieren, vis, kip, noten, bessen, fruit en groenten. Dit dieet is niet zozeer "low-carb" als "carb-beperkende," maar het beperken van uw carburatoropname om fruit en groenten zal het potentieel voor vet te krijgen van koolhydraten te elimineren.

overwegingen

Maakt niet uit welke low-carb oplossing u ook kiest, zolang je consistent en ijverig zijn, kun je zeker de resultaten van de studie boven te repliceren. Dus, binnen drie maanden kunt u verwachten te verliezen ongeveer 15 pond, die er zeker van dat veel dichter bij je droom lichaam en duurzame gezondheidszorg zal u. Vergeet niet dat een dieet altijd het beste werken met een gestructureerde en rigoureuze plannen van de oefening, dus niet onttrekken aan uw workouts als je wilt om uw doelen te bereiken.