Wanneer moet u een arts voor Knee Pain

Wanneer moet u een arts voor Knee Pain

Tijd, het kniegewricht is onderworpen aan frequente slijtage die het kraakbeen dat kussen geeft aan de knie kan beschadigen, volgens de American Academy of Orthopaedic Surgeons. Hoewel dit een pijnlijke gebeurtenis, kan het moeilijk zijn om het verschil tussen pijn die zal verminderen met de tijd en pijn die evaluatie een arts vereist vertellen.

Betekenis

Naar schatting een op de drie Amerikanen lijden aan een vorm van kniepijn volgens de Mayo Clinic website. Knie pijn kan worden veroorzaakt door een aantal storingen van de knie, waaronder een degeneratieve aandoening of verwonding van het kniegewricht en de omliggende structuren.

symptomen

Knie pijn als gevolg van een verwonding, zoals trauma aan de knie veroorzaakt door een sport- of voertuigen ongeval vereist onmiddellijke aandacht arts, vooral wanneer de knie wordt vervormd, volgens de American Academy of Family Physicians. Echter, sommige vormen van kniepijn zijn subtieler. Als uw knieschijf is gezwollen, rood en pijnlijk wanneer u actief bent, moet u met uw arts praten. Een koorts gepaard gaan met pijnlijke knie symptomen kunnen ook een meer ernstige aandoening aan te geven. Gewrichtsstijfheid die verergert bij tijd een indicator van osteoartritis, een aandoening die kan worden verbeterd met anti-inflammatoire medicijnen.

conservatieve Behandelingen

Het verstrekken van uw knie pijn is draaglijk op een dagelijkse basis, wilt u misschien conservatieve behandelmethoden proberen - zoals rust de knie en het houden van het ijs en verheven - om te bepalen of de pijn zal verbeteren. Het dragen van een ondersteunende bandage kan helpen om stabiliteit aan het gewricht en pijn verminderen. Een over-the-counter anti-inflammatoire geneesmiddelen zoals acetaminophen of ibuprofen kan ook helpen met pijn en zwelling. Als u de knie te behandelen thuis voor drie dagen en de pijn niet verdwijnen, raadpleeg dan uw arts, op basis van de Medline Plus website.

Diagnose

Bij het zien van uw arts, zal uw arts eerst bespreken uw medische geschiedenis, zoals wanneer je voor het eerst begonnen met het ervaren van pijn, uw huidige niveau van pijn en wanneer de pijn is meer merkbaar. Hij zal een lichamelijk onderzoek van de knie uit te voeren, het controleren op zwelling of dislocatie. Hij kan ook een scan, zoals een röntgenfoto of MRI, om beschadiging vertonen.

Behandeling

De behandeling van uw knie is afhankelijk van de ernst van uw knie staat, volgens de American Academy of Orthopaedic Surgeons. Uw arts kan aanbevelen aanvullende conservatieve behandelingen, zoals fysiotherapie of injecties om ontsteking te verminderen. Ze zou adviseren follow-up bezoeken en de reden te vermelden voor aanvullende medische ingrepen. In ernstige gevallen, zou ze aanraden een operatie.