Wanneer Het oprekken van de nek, moet u Roll Your Head Back?

Wanneer Het oprekken van de nek, moet u Roll Your Head Back?


Na een dag vol zitten ineengedoken op een computer of de uitgaven te veel tijd met een telefoon gewiegd door je oor, kunt u de noodzaak van een mooie, lange nek stretch voelen. Of na een training, terwijl uw spieren warm zijn, wilt u misschien om te werken aan het verbeteren van het bereik van de beweging van je nek. Stretching je nek is geen slecht idee, zolang het veilig en correct wordt gedaan. Wanneer u stretching je nek, moet u voorkomen dat het rollen uw hoofd achterover.

Compressie wervels

Een van de problemen met een volle nek roll is dat wanneer tips je hoofd naar achteren de doornuitsteeksels van de wervels grind tegen elkaar. De doornuitsteeksels zijn de benige uitsteeksels die uitsteken van de achterkant van elke wervels. Mettertijd kan dit slijpen schade aan de wervels veroorzaken. Het kan ook leiden tot de schijven tussen de wervels worden gecomprimeerd, die pijnlijk kan zijn.

Compressie van de slagaders en zenuwen

Zoals achterwaartse nekrollen schadelijk kunnen zijn voor de wervels, kunnen zij ook problematisch voor bloedvaten en zenuwen. Wanneer het hoofd rolt achterwaarts zenuwen en bloedvaten in de nek en de basis van de schedel raken gecomprimeerd. Als een zenuw wordt geknepen, kunt u pijn, gevoelloosheid of tintelingen je wapens neer te voelen. Wanneer een slagader wordt gecomprimeerd en de bloedtoevoer naar de hersenen wordt afgesneden, kunt u zich duizelig voelt.

Proper Neck Stretches

Om goed strek je nek, te beginnen door het verlagen van je kin naar je borst en houd die gedurende 10 tot 15 seconden. Vervolgens til je je kin naar je normale positie van het hoofd en laat je rechter oor naar beneden naar je rechterschouder. Houd die gedurende 10 tot 15 seconden. Dan steek je hoofd en herhaal aan de linkerkant. Een ander gunstig stretch je voor je nek kan doen begint met het draaien van uw hoofd naar rechts en kijken over je rechterschouder. Dan, het rendement van uw hoofd naar het midden en doe hetzelfde stuk aan de linkerkant. Opnieuw houdt elk rek 10 tot 15 seconden.

Neck-spierversterkende oefeningen

Als u chronische beklemming op je nek, kunt u vinden houdings-spierversterkende oefeningen heilzaam. Zo kunt u de schouder-klok oefening te doen. Begin met je armen ontspannen langs je lichaam. Dan steek je schouders omhoog naar je oren en twee seconden ingedrukt. Ontspan je schouders naar achteren en naar beneden. Herhaal de haalt zijn schouders meerdere malen. Een andere optie is het schouderblad squeeze. Begin met je armen ontspannen langs je lichaam. Draai je armen naar buiten, met de handpalmen naar voren, terwijl het zachtjes samen te knijpen je schouderbladen. Houd gedurende vijf seconden. Herhaal deze beweging meerdere malen. Na verloop van tijd, het versterken van de posturale spieren die je nek kan helpen de nekspieren voelen zich minder vermoeid en strak te ondersteunen.