Wandelen Gifts for Women

Wandelen Gifts for Women


Veel vrouwen kiezen om te lopen als een vorm van lichaamsbeweging en een attribuut om een ​​actieve levensstijl. Wandelen verbrandt calorieën en tonen spieren. Meer serieuze wandelaars genieten van speciale kleding, gereedschappen en accessoires die hun wandel levensstijl te verbeteren. Geven van geschenken gelegenheden kunt u een gezonde levensstijl en de persoonlijkheid van de ernstige wandelaar te ondersteunen. Giften voor vrouwen walking onder stappentellers, loopbanden, sportschoenen en voetenbaden.

Pedometer

Een stappenteller meet een wandelaar stappen, afstand en verbrande calorieën tijdens de wandeling. Het kleine apparaat detecteert de bewegingen van heupen de wandelaar om deze informatie te berekenen. Deze informatie wordt gebruikt om de gezondheidsvoordelen bereikt met lagen op verschillende afstanden en snelheden te schatten. Het is draagbaar en wordt gedragen op de enkel, arm of riem. Ze zijn elektronische apparaten die verschillende extra diensten ook kunnen aanbieden. Sommige stappentellers kan ook muziek afspelen, GPS-diensten toe te passen en aan te sluiten op het internet om een ​​gezonde vooruitgang laten zien. Stappentellers kunnen helpen wandelaars blijven gemotiveerd door het tonen van de progressie van de mijl, verbrande calorieën en gewichtsverlies.

loopbanden

Een loopband is een groot apparaat dat simuleert lopen voor een persoon. Een spoor loopt over en onder de voeten van de wandelaar als ze blijft op een plaats. Loopbanden kan zo simpel zijn als die wordt aangedreven door de stappen wandelaar of elektronisch bediend worden. Sommigen kunnen de afstand vertellen gelopen en de tijd die nodig was om de wandeling te maken. Degenen met motoren kunnen uw snelheid stapsgewijs te verhogen en of de helling te verlagen. Loopbanden laten wandelaars om hun actieve levensstijl voort te zetten bij slecht weer.

Atletische schoenen

Sportschoenen zijn die speciaal gemaakt om te weerstaan ​​en de voet te beschermen tegen effecten van sport en activiteit. Deze types van schoenen kan variëren van een eenvoudige sportschoen om een ​​schoen op maat van uw voet exacte specificaties en grootte. Ze kunnen ook worden gevormd om platte voeten, hoge bogen en andere voet tegemoet. Sportschoenen ook variëren in de hoeveelheid en soort tractie op de zool van de schoen. Wandelaars die gebruik maken van wandelpaden gebruiken sportschoenen met meer grip en tractie dan degenen die geplaveid tracks te gebruiken. Geschikt schoeisel verbetert comfortability voor wandelaars en vermindert pijn en spierpijn.

Foot Spa

Foot spa's zijn baden in te moe, pijnlijke en gewonde voeten weken. Eenmaal gevuld met water, stralen schieten water door de zijkanten en de bodem te masseren voeten. Sommige soorten warmte ook het water en komen met bijlagen voor het schrobben en het masseren van de voeten. Er zijn ook soorten met teen-touch controles en variabele snelheden van trillingen. Foot spa's zijn in staat om te troosten en te verwennen voeten runners '.