Wand Oefeningen voor Schouders

Je armen en schouders zijn nodig in het omgaan met en het uitvoeren van dagelijkse taken. Als u een gekwetste schouder, je waarschijnlijk nodig om het te houden stabiel en vernauwde dicht bij je lichaam, zodat geen verdere schade wordt toegebracht aan het.

Wat is de Wand je?

De oefening staf geeft u de mogelijkheid om uw armen gestrekt tijdens je schouder oefeningen te houden. Aangezien je schouder spieren zijn uiterst gevoelig, moet u ervoor zorgen dat u goed en niet te oefenen doet meer schade aan het gebied.

Schouder Ontvoering en Adductie

Een ontvoering is als je je bovenarm omhoog en weg van het lichaam te bewegen. Een adductie is als je je bovenarm naar beneden en in de zijkant van het lichaam te bewegen. Beide kan met wand oefeningen om sterkte en flexibiliteit in de schouder. Begin met het rechtop met de toverstaf in beide handen tegen de voorkant van je dijen. Welke arm niet gewond is, dat is uw krachtige arm. Met dat, til beide armen en beginnen met het indrukken van de gewonde arm omhoog en naar de kant met behulp van de kracht van je goede arm. Dit is ontvoering. Voor adductie, hetzelfde doen, maar duw de gewonde arm naar beneden met behulp van uw goede arm.

Buigen en strekken

Buiging is gewoon het opheffen van je armen omhoog voor u en buigen je schouder gewrichten. Om te oefenen met buiging, houd de toverstok de handpalmen naar beneden in beide handen voor je. Houd je ellebogen recht, til je je armen naar buiten en omhoog zonder over je hoofd. Breng je armen terug naar beneden en herhaal dit 10 keer. Het is belangrijk om je armen recht te allen tijde te houden tijdens deze oefening.

Uitbreiding is als je je bovenarm naar beneden te bewegen en flex je schouder gewrichten. Leg je armen achter je met de staven in beide handen. til langzaam je armen weg en daarboven van je rug tot je niet meer kan gaan. Houd gedurende 5 seconden, lager uw armen, en herhaal 10 keer.