Walrus Tent Instructions

Walrus Tent Instructions


The Walrus tent bedrijf is niet meer in het bedrijfsleven; echter veel van hun tenten in gebruik blijven. Het bedrijf vervaardigd van hoge kwaliteit tenten voor serieuze buiten gebruik. Veel van de schuilplaatsen zijn ontworpen voor drie seizoenen gebruik, en een paar zijn ontworpen voor vier seizoenen camping. De tenten kunnen worden opgericht door één persoon zonder speciale apparatuur. Vervanging palen zijn niet beschikbaar voor de tenten, en de gebruikers moeten voorzichtig te hanteren bij het buigen van de polen op zijn plaats.

instructies

1 Selecteer een vlakke camping. Schakel de grond door het verwijderen van stokken, stenen en uitstekende voorwerpen. Verwijder de tent uit de opbergtas.

2 Plaats de tent lichaam op de grond. Draai de tent tot de deur wordt geconfronteerd met de gewenste richting. Pound palen door de grond lussen naar de tent vast te zetten. Trek de vloer strak als je de inzet pond.

3 Sluit de afzonderlijke segmenten op de twee tentstokken. Schuif elke stok door een van de diagonale mouwen. Sluit de uiteinden van elke pool in de overeenkomstige dichtingsring. Dit zal de tent lichaam rechtop

4 Drapeer de regen vliegen over de tent lichaam. Draai de vliegen totdat de deuren uit te lijnen. Sommige van de modellen hebben een vestibule die zal aansluiten bij de deur. Sluit de hoeken van de vlieg aan de uiteinden van de tentstokken.

5 Trek de voorste hoeken van de vestibule van het tent tot het materiaal strak. Pound palen door de grond lussen naar de vestibule te beveiligen.

Hints

  • Rechtop de tent op een niveau zicht om het comfort te maximaliseren. Gebruik natuurlijke dekking tegen wind en vocht te blokkeren uit de tent.
  • Vermijd opstelling tijdens periodes van hoge wind. De losse tent materiaal kan fungeren als een parachute en wegwaaien.