Waarom zijn Grapefruits zo gezond?

Waarom zijn Grapefruits zo gezond?

Grapefruits werden ooit beschouwd als een pure uitloper van de pomelo fruit, maar worden nu beschouwd als een kruising tussen een pomelo en een oranje zijn. Volgens Purdue University, grapefruits bomen groeien tot 45 voet hoog. De gemiddelde grapefruit is 4-6 inches breed, met tot 90 kleine zaden binnen. Eerst beschreven door botanici in 1750, is de vrucht gekomen om te worden beschouwd als cruciaal onderdeel van de vele gezonde voeding.

calorische dichtheid

Grapefruits worden als gezond beschouwd voor een deel omdat ze een zeer lage calorische dichtheid. Purdue University meldt dat een 100 gram portie, ongeveer drie ounces, is tussen de 87 en 90 procent water, met slechts 34 calorie├źn per portie.

Vitamines en mineralen

Grapefruits zijn een goede bron van vitaminen en mineralen, en de vitamine A-concentratie hoger in de donkere vruchtvlees rassen, merkt Purdue University. Een portie van grapefruit bevat tot 50 mg fosfor, 135 mg kalium, 440 IU vitamine A, 50 mg ascorbinezuur en ongeveer 15 mg lysine.

flavanones

Een andere voordelen voor de gezondheid van de grapefruit is afkomstig van flavanones. Volgens het Linus Pauling Institute, flavanones behoren tot de familie flavanoïde, die wordt geassocieerd met cardiovasculaire risico verlagen en kunnen helpen verminderen chronische ziekte symptomen. Net als andere citrusvruchten, grapefruit bevat de flavanones hesperetin, naringenin en eriodictyol.

Veilig voor diabetici

Grapefruits worden als gezond beschouwd voor diabetici. Medlineplus merkt op dat grapefruits worden aanbevolen als een vrucht keuze voor diabetici dankzij de inhoud van het fruit vezelrijk en voedingswaarde sappen. Het hoge watergehalte van grapefruits kan ook helpen diabetici gehydrateerd te blijven.

waarschuwingen

Grapefruit kan irreversibel veranderen spijsverteringssysteem het lichaam, waardoor een aantal reductaseremmers, anticonvulsiva, hart medicijnen en geestelijke gezondheid medicijnen krachtiger in het lichaam. De Linus Pauling Institute meldt dat deze bijwerking kan optreden van zo weinig als 7 ounces van grapefruitsap. Als u het nemen van voorgeschreven medicijnen, raadpleeg dan uw arts over de vraag of ze zullen omgaan met grapefruits.