Waarom is gewrichtspijn erger 's nachts?

Waarom is gewrichtspijn erger 's nachts?


Na een lange dag kunnen de gewrichten pijn 's nachts. En wanneer u probeert te slapen, kan dit je wakker en ongemakkelijk, waardoor je meer bewust van de pijn die je ervaart. Er zijn verschillende redenen waarom dit gebeurt.

Dagelijkse activiteiten

Als u betrokken bent bij de dagelijkse activiteiten, heb je minder kans om zich te concentreren op de pijn. 'S Nachts, als je niet wordt afgeleid, de pijn in de gewrichten mogelijk meer duidelijk zijn. Ook als u herhaaldelijk of inspannende activiteiten gedurende de dag gedaan hebt, dan zullen de effecten in de avond voelen.

uitputting van de bijnieren

Volgens Dr. Rob Gottesman, een van de redenen gewrichten pijn 's nachts bijnieruitputting. Hij stelt dat de bijnieren zijn van het lichaam 's natuurlijke anti-inflammatoire middelen. Indien zij gedurende de dag worden belast, zwelling optreedt bij nacht. Volgens AARP.org, pijn in de gewrichten is een symptoom van bijnier crisis.

Stress en Vermoeidheid

Als je onder stress, de bijnieren vrij cortisol, wat kan leiden tot slapeloosheid. Niet slapen kan leiden tot een diepe vermoeidheid, die pijn in de gewrichten kan leiden. Voortdurende stress en vermoeidheid kunnen het immuunsysteem verzwakken en pijn meer kans.

Voeding

Een dieet met veel witte suiker en cafeïne kan het lichaam te benadrukken. Stress kan u uitputten van essentiële voedingsstoffen zoals calcium. Calcium is een belangrijk mineraal voor het houden van botten, gewrichten en spieren sterk. Als je calcium-deficiënt zijn, dit ook kan leiden tot pijn in de gewrichten.

Oefeningen en rekt

Dr. Joan Liebmann-Smith, co-auteur van het boek "Body Signs," legt uit dat wanneer gewrichten zijn immobiel, kan dit pijn en stijfheid veroorzaken. Het doen van regelmatige lichaamsbeweging en de vroege avond uitrekken kan de gewrichten lenig te houden en het minimaliseren van de pijn.