Waarom is Coca-Cola ongezond?

Components

Hoewel de exacte samenstelling van Coca-Cola een geheim recept blijft, er zijn veel dingen die op grote schaal bekend zijn in het product die goed zijn voor de voedingswaarde te gaan. De ingrediënten op de meeste Coca-Cola product labels omvatten koolzuurhoudend water, high-fructose corn syrup, caramel kleur, fosforzuur, natuurlijke aroma's en cafeïne die deel uitmaken van alle calorieën, natrium, suiker en koolhydraten in de drank. Aspartaam, kaliumbenzoaat en citroenzuur worden toegevoegd aan voedsel smaken.

effecten

Coca-Cola is ongezond geacht om een ​​aantal redenen. Een blikje cola kan ongeveer 10 procent suiker bevatten. Grote hoeveelheden suiker in de voeding van een persoon te maken hebben met hoge stress niveaus, en hoewel het niet direct leiden tot diabetes, kan het de situatie van een diabetische's verergeren. Sugar draagt ​​ook verzwakt immuunsysteem omdat gist en bacteriën in het lichaam voeden met suiker. Het kan zelfs versnellen het verouderingsproces als het om eiwitten, die een verlies van elasticiteit veroorzaakt wordt bevestigd. In light-frisdranken, wordt de suiker vervangen met saccharine (of aspartaam) om een ​​zoetstof te bieden, en is onderzocht als een mogelijke oorzaak van blaaskanker. Er is ook een klein percentage mensen die niet fysiek aminozuur kan metaboliseren in aspartaam, waardoor het bouwen in de bloedbaan. High-fructose maïssiroop anders wordt gemetaboliseerd in het menselijk lichaam dan natuurlijke suikers omdat de glucosestroop is een product van genetisch gemanipuleerde planten. Voedingsdeskundigen hebben verbindingen tussen obesitas, diabetes en high-fructose corn syrup de loep genomen. De kaliumbenzoaat gebruikt Coke producten schaadt DNA in mitochondria van cellen in het lichaam, het inactiveren van hun vermogen om energie te produceren. Een ander gezondheidsprobleem is dat de terugkerende blootstelling van het zuur toegevoegd aan Coca-Cola bij tot de waarschijnlijkheid van tandbederf vanwege de reactie met calcium in tanden. Het fosforzuur is gevaarlijk voor mensen met een reeds bestaande maagzweer. Coca-Cola is ook bekend dat een caffeinated drank, en aanzienlijke cafeïneopname fungeert als een diureticum en negatieve effecten, waaronder hyperactiviteit.

Bestedingen

Coca-Cola kan worden gebruikt met mate te helpen bij bepaalde medische situaties, zoals last van de maag, re-hydratatie en medicinale voeding lijnen ontstoppen. Het zuur in de drank kan worden gebruikt om wespensteken te verlichten; de zoetheid helpt bij het aantrekken van ratten en bij inname, zal uiteindelijk leiden tot het exploderen niet in staat om het gas opgebouwd uit de bellen te verwijderen. Cokes wordt ook gebruikt als een olievlek verwijderaar en weg te wassen bloed weg ongevallen.