Waarom heeft Salmonella veroorzaken een ziekte?

Waarom heeft Salmonella veroorzaken een ziekte?


Salmonella is een besmettelijke bacteriën die rond in gevogelte, vlees, melk en eieren drijft onopgemerkt. Die ongeveer 1,4 miljoen mensen per jaar, volgens het Center for Disease Control and Prevention, salmonella komt vaker voor bij mensen met een zwak immuunsysteem, zoals kinderen en ouderen.

Oorzaak

Salmonella veroorzaakt ziekte, omdat het aanvallen van de darmen en bloedstroom. Wanneer de cellen in de darmwand in gevaar komen, de bacteriën vermenigvuldigt tijd uiteindelijk waardoor je ziek.

Reiter Syndroom

Als salmonella symptomen aanhouden, kan druk op de urinewegen of maag-darmkanaal een bacteriële infectie genaamd het syndroom van Reiter veroorzaken. Een reactieve artritis die de gewrichten, urethra en de ogen, syndroom van Reiter neiging om laesies op de huid of slijmvliezen.

Oorsprong

De microscopisch kleine, eencellige organismen die deel uitmaken van de salmonella gezin kan worden gevonden in de uitwerpselen van de dieren, de darmen van vogels en rauw vlees.

symptomen

Diarree, buikkrampen, koorts en uitdroging zijn symptomen die na opname overal 12 tot 72 uur verschijnen, en ze meestal duurt 4-7 dagen.

Behandeling

Dehydratatie kan worden behandeld door het drinken van een rehydratie drank zoals Pedialyte of Lytren. Drink minstens 1 kopje water na elke stoelgang en weg te blijven van frisdrank en sportdranken, die te veel suiker en niet genoeg elektrolyten hebben. Probeer je normale dieet te houden om genoeg voeding binnen te krijgen, maar uit de buurt te blijven van voedingsmiddelen die rijk zijn aan vet of suiker.

het voorkomen

Vermijd rauw vlees en eieren. Ook, omdat salmonella kan worden doorgegeven van de behandeling van kleine knaagdieren, eenden en reptielen, is het belangrijk om altijd je handen daarna was; hetzelfde geldt voor voedselbereiding.