Waarom heb Voeten Ga Numb op de elliptische?

Waarom heb Voeten Ga Numb op de elliptische?
Waarom heb Voeten Ga Numb op de elliptische?

Definitie van een Elliptical Trainer

Een elliptische trainer, ook bekend als een crosstrainer, is een stationaire hometrainer dat een combinatie van een loopband en een strairstepper lijkt, het verstrekken van een cardiovasculaire training, dat is gemakkelijk op de gewrichten.

Oorzaken van Gevoelloosheid

Bij het gebruik van een elliptische trainer, de voeten blijven onbeweeglijk op één plaats, in tegenstelling tot een loopband of stairstepper, waar je pick-up van uw voeten. De constante druk van uw lichaamsgewicht op je voeten kan invloed hebben op de bloedsomloop, waardoor de voeten verdoofd of in slaap te voelen. Als u het dragen van schoenen die omloop verder te beperken, omdat de schoenen zijn te strak zijn slecht fittiing, kan het probleem verergeren. Zelfs schoenen die te los zijn, kunnen ertoe leiden dat uw voeten naar voren schuiven, die je tenen jam en veroorzaakt een gelijkaardige sensatie.

Het voorkomen van Numb Voeten

Ten eerste, zorg ervoor dat uw schoenen goed passen. Ga naar een winkel die gespecialiseerd is in de sport schoenen en hebben ze uw voet te meten en kijk naar uw pas en pronatie of supinatie problemen, zodat ze de beste paar schoenen kan aanbevelen voor uw voeten. Ten tweede, overwegen aangepaste steunzolen van een podoloog of probeer over-the-counter producten bij de drogist. Ten derde, bij het gebruik van de elliptische, wiebelen je tenen vaak en schommelen heen-en-weer op je voeten. Met behulp van de reverse-modus van de elliptische elke paar minuten kunnen ook verlichting geven. Ten vierde, probeer dan een helling, als uw machine heeft die functie inbegrepen. Tot slot, zorg ervoor dat je niet uit te oefenen op de elliptische te lang. Een optimale training wordt beschouwd als 30 tot 45 minuten.