Waarom Don & # 039; t Bodybuilders Heeft Pull-Ups?

Waarom Don & # 039; t Bodybuilders Heeft Pull-Ups?

De gemeenschappelijke opvatting van een opleidingsprogramma voor bodybuilders is één gericht op zware, complexe oefeningen die duwen of trekken veel gewicht. Basic lichaamsgewicht oefeningen - zoals pull-ups - lijken niet om een ​​deel van het plan. Echter, veel bodybuilders wel gebruik pull-ups en andere lichaamsgewicht oefeningen om te helpen bij de ontwikkeling van hun lichaamsbouw in combinatie met free-weight oefeningen en andere vormen van training.

bodybuilding Basics

Het belangrijkste principe van bodybuilding is om een ​​stevige, duidelijke en gespierde lichaamsbouw te ontwikkelen. Krachttraining helpt bij de opbouw van massa en het verbeteren van spieren, terwijl een strikte vet versnipperen dieet handhaaft de lage body-fat percentage nodig is voor de bodybuilder om de zichtbaarheid van echt gedefinieerd spieren te bereiken. Terwijl sommige bodybuilders streven naar de grootste spieren of de meest gebeiteld definitie, de meeste statistieken voor concurrerende bodybuilding nemen een alomvattende aanpak van het scoren van de algehele succes van elke deelnemer.

Optrekken

De standaard pull-up is een lichaamsgewicht oefening die meerdere spiergroepen in het bovenlichaam, met inbegrip van de brede rugspier, beide delen van de trapezius, de deltoids, de biceps, de triceps en het borstbeen gedeelte van de borstspieren werkt. De aard van de vorm vereist deze spiergroepen te trekken en bijna alle controle van het lichaamsgewicht door de lift stuurtrap van de beweging. De pull-up wordt uitgevoerd met een brede bovenhandse grip.

Gebruikt in Bodybuilding

Pull-ups zijn effectief voor de ontwikkeling van veel van het bovenlichaam spiergroepen die belangrijk zijn voor bodybuilders, vooral de lats. Terwijl bodybuilders zal ook het uitvoeren van vrije gewicht oefeningen die belangrijke spiergroepen ook, pull-ups zijn een uitstekende methode voor het toevoegen van afwisseling van een bodybuilder routine en het helpen handhaven flexibiliteit. Pull-ups zijn een uitstekende warming-up / cool-down lift voor upper-body workout sessies. Om de moeilijkheid van de pull-ups te verhogen, sommige bodybuilders uit te voeren gewogen herhalingen van de oefening door het dragen van een gewicht vest of koppelverkoop een touw met een free-weight plaat bevestigd aan een riem om hun middel.

overwegingen

Voor bodybuilding, pull-ups alleen zijn niet genoeg om het bovenlichaam te ontwikkelen. De oefening moet worden uitgevoerd in combinatie met free-weight liften voor een optimaal resultaat. Zelfs wanneer uitgevoerd zonder extra gewicht, pull-ups rechtstreeks richten spieren die rust en herstel tijd zal vergen de volgende dag. Bij het uitvoeren van gewogen pull-ups met behulp van een gewicht plaat gekoppeld aan uw taille, gebruik dan een spotter om verstrengeling te voorkomen en om ervoor te zorgen dat u de juiste vorm te handhaven.