Waar zijn Babolat rackets gemaakt?

Babolat is de oudste racket en rijgen bedrijf in de wereld. Het bedrijf heeft snaren en tennis, badminton en squash rackets gemaakt in Lyon, Frankrijk, sinds 1875. Veel moderne professionele tennissers Babolat rackets hebben gebruikt.

Productie

Extra productielocaties buiten de Lyon faciliteit zijn in Ploermel en Besançon, Frankrijk. Babolat heeft zes commerciële dochterondernemingen: Frankrijk, Verenigde Staten, Duitsland, Oostenrijk, Italië en Spanje. Het heeft 100 importeurs en distributeurs over de hele wereld, evenals een commerciële aanwezigheid in meer dan 20.000 winkels en 30.000 tennisclubs.

China Vervalsingen

China produceert valse rackets, waarvan een groot deel onder de wholesale-prijs worden verkocht op eBay of andere veilingsites. Hoewel deze rackets bijna identiek uitzien, de materialen gebruikt voor het maken hen zijn allesbehalve. Als u zich zorgen over de authenticiteit hebben, vragen om het serienummer van het racket, en dan contact met Babolat om te bevestigen of het echt is.

overwegingen

Babolat heeft Amerikaanse activiteiten in Boulder, Colorado. Wereldwijde aanwezigheid Babolat helpt het uit te rusten 20 procent van de professionals op de mannen en vrouwen reizen, met inbegrip van, met ingang van november 2010, top-ranked Rafael Nadal en Caroline Wozniacki.