Waar vind je om gratis Dental Care in Arizona

Waar vind je om gratis Dental Care in Arizona


A 2000 Amerikaanse chirurg algemeen verslag verbindt mondziekten met oor en sinus infecties, diabetes, hart-en longaandoeningen en andere gezondheidsproblemen. Gebrek aan tandheelkundige behandeling kan invloed hebben op spraak, voeding, groei en sociale ontwikkeling van kinderen. Maar 108 miljoen mensen gebrek tandheelkundige verzekering, volgens DentalPlans.com.

Arizona Dental Foundation

De Arizona Dental Foundation heeft twee gratis programma's. Geschonken Dental Services biedt uitgebreide diensten aan mensen zonder verzekering of genoeg inkomen om te betalen voor de zorg, maar kan niet reageren op noodsituaties en wachttijd kan overtreffen drie jaar. De Give Kids a Smile programma teams tandartsen met Arizona scholen en buurtgroepen te vinden kinderen van wie de ouders niet in aanmerking komen voor tandheelkundige zorg, het verstrekken van gratis restauratieve zorg met inbegrip van vullingen, kronen, extracties en wortelkanaalbehandelingen.

Arizona Dental Foundation

3193 N. Drinkwater Blvd.

Scottsdale, AZ 85251

480-344-5777, ext. 304

azdentalfoundation.org

St. Vincent de Paul

De non-profit Vereniging van St. Vincent de Paul exploiteert de Virginia G. Piper Medical en Dental Clinic voor lage inkomens werkende gezinnen die niet kunnen veroorloven verzekering. Diensten variƫren van tanden reinigingen tot prothese fittingen. De kliniek biedt ook begeleiding en onderwijs om te voorkomen dat toekomstige problemen.

Priesterbroederschap St. Vincent De Paul

420 W. Watkins Road

Phoenix, AZ 85002

602- 266-4673

stvincentdepaul.net

North Country

North Country HealthCare biedt tandheelkundige diensten aan met een laag inkomen, onverzekerd of onderverzekerd mensen in het noorden van Arizona. Hoewel niet vrij, de glijdende schaal van vergunningen iemand verdienen minder dan $ 900 per maand naar $ 25 per bezoek te brengen.

North Country HealthCare

2920 N. Fourth St.

Flagstaff, AZ 86004

928-213-6100

northcountryhealthcare.org