Waar te koop Bulk Travel Sized Tandpasta Tandenborstels en Zeep

Waar te koop Bulk Travel Sized Tandpasta Tandenborstels en Zeep


Het wordt steeds handig voor bedrijven en particulieren om te kopen in bulk deze dagen. Het aantal winkels de verkoop in bulk blijft uitbreiden. Ook met het internet binnen handbereik, er zijn veel sites die tegemoet te komen aan de consument behoefte aan bulk travel-sized items.

instructies

1 Bezoek de website Dollar Days. prijzen Dollar Dagen zijn zeer concurrerend en verkoopt het bedrijf in grote hoeveelheden. Zo kunt u zeep te kopen in een 1.5oz grootte in een geval van 500 voor $ 65,00. Een geval van .85oz Colgate tandpasta bevat 240 buizen voor $ 173. Vergelijk dit met de Drugstore website waar een reis-size tandenborstel en een Colgate tandpasta kost $ 2,00 per set. Dollar Days biedt overvloedig besparingen. Als u een upgrade naar hun platina-lidmaatschap, kunt u zelfs grotere kortingen te ontvangen.

2 Kijk naar de Venture Six website voor een breed scala van tandenborstels in de reisindustrie grootte. Venture Six heeft reizen tandenborstels die variëren in prijs van 0,25 cent tot 0,35 cent per stuk. Deze site heeft vaak een minimum orderbedrag van ongeveer 200 items per bestelling die nodig zijn voor bulk aankopen. De meeste producten worden verkocht in een hoeveelheid van 50 eenheden. Venture Zes schepen internationaal met UPS Ground en biedt een 100% tevredenheidsgarantie.

3 Ga naar de Minimus website voor al uw merknaam reizen grootte toiletartikelen. Deze site is te zien in The New York Times, MSNBC en USA Today als gevolg van de enorme hoeveelheid objecten die ze aanbieden in een miniatuur grootte, alles van zeep, toothrushes, tandpasta, deodorant en wc-papier. De minimale bestelling voor de groothandel prijs is $ 250.

4 Probeer het winkelen bij Wal-Mart, Costco en Sam's club voor een verscheidenheid van bulk items tegen gereduceerde prijzen. Op deze manier elimineren u de prijs van de verzendkosten en de wachttijd ook. Als u geïnteresseerd bent in het omgaan met het item voordat u een grote hoeveelheid te kopen, kan dit een optie zou kunnen zijn.