Waar kan je met dolfijnen zwemmen in Cozumel?

Waar kan je met dolfijnen zwemmen in Cozumel?


Cozumel, Mexico, is bekend over de hele wereld om zijn koraalriffen, zandstranden, historische en ecologische betekenis en, natuurlijk, de overvloed aan water activiteiten zoals snorkelen, duiken, diepzeevissen en kajakken op zee. Maar een van de populairste attracties van Cozumel is ook de mogelijkheid indien aanbiedingen om te zwemmen met dolfijnen.

Chankanaab Park

De beste plek in Cozumel te zwemmen met dolfijnen te zijn op Chankanaab Park. Uitgeroepen tot Nationaal Park in 1980, Chankanaab maakt deel uit van Reefs National Marine Park en is gelegen in de buurt van het kleine stadje San Miguel. Naast het feit dat de thuisbasis van alleen het binnenland koraalrif vorming van de wereld, Chankanaab Park herbergt ook Dolphin Discovery, een programma dat de activiteiten biedt voor vrijwel elk lid van de familie.

beperkingen

Zwemmen met dolfijnen is een betaalde activiteit die kan variƫren van ongeveer $ 65 tot meer dan $ 150, afhankelijk van de mate van de gekozen activiteit. Terwijl er die passend zijn voor de meeste leden van de familie, zijn er bepaalde beperkingen. Zwangere vrouwen mogen niet deelnemen aan aquatische evenementen, zoals zwemmen met dolfijnen. Kinderen tot 8 jaar oud moeten worden begeleid door een volwassene om te zwemmen met de dolfijnen, hoewel kinderen zo jong als 1 kunnen deelnemen aan de Encounter programma dat hen in staat stelt om de handen, knuffel te schudden en je krijgt een "kiss" van een dolfijn.

Travel eisen

US reizigers moeten niet vergeten dat Cozumel is gelegen in een vreemd land. Volgens de Amerikaanse ambassade in Mexico, kunnen burgers van de VS Mexico in te voeren door de presentatie van het bewijs van burgerschap en een identiteitsbewijs met foto Acceptable documentatie mag een gewaarmerkt afschrift van een Amerikaanse geboorteakte, een Certificaat van Burgerschap en bepaalde andere documenten bevatten. Amerikaanse toeristen die over een geldig paspoort hebben geen visum nodig om Mexico in te voeren. Echter, toeristen die reizen buiten het grensgebied, met inbegrip van die reizen naar Cozumel, moet een FM-T, de Mexicaanse equivalent van de Amerikaanse Visa Waiver te verkrijgen. De FM-T kunnen worden verkregen door het betalen van een vergoeding op een Mexicaanse consulaat, bij Mexicaanse grensovergang locaties en bij de meeste luchtvaartmaatschappijen die vliegen naar Mexico. De Amerikaanse ambassade raadt alle Amerikaanse burgers te verkrijgen en een geldig paspoort van de VS elk moment dat ze zijn buiten de Verenigde Staten reizen. State Department regelgeving met ingang van 1 juni 2009, vereisen reizigers, waaronder burgers van de VS, een geldig paspoort boek, paspoort-kaart of westelijk halfrond Travel Initiative (WHTI) compliant document in orde na een reis van een buitenlands in te voeren of opnieuw in te voeren de Verenigde Staten te presenteren land.