Vruchten die bevatten geen Foliumzuur

Vruchten die bevatten geen Foliumzuur

Overzicht

Vruchten normaliter een uitstekende bron van foliumzuur, de natuurlijke equivalent van foliumzuur in voedingsmiddelen. Wanneer je voldoende fruit met groenten combineren in uw dagelijkse voeding, kunt u voldoen om een ​​derde van uw foliumzuur behoeften. Ohio State University meldt dat vruchten kwalificeren als een goede bron van foliumzuur als zij 10 procent of meer van de Amerikaanse aanbevolen dagelijkse hoeveelheid gebaseerd op een 2000 calorieën per dag dieet. Als u niet aan uw lichaam behoefte aan foliumzuur, kan een soort van bloedarmoede leiden. De aanbevolen inname van foliumzuur is 400 microgram voor volwassenen, 600 microgram als u zwanger bent en 500 microgram als je borstvoeding.

Appels

Hoewel appels zijn een goede bron van voedingsvezels en vitamine C, appelschijfjes met de huid verwijderd levering geen foliumzuur in een een kopje portie. Als u niet het fruit te schillen, krijg je 4 microgram voor dezelfde serveren, maar dit is nog maar 1 procent van de Amerikaanse Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid.

veenbessen

Een kopje van rauwe veenbessen heeft 1 microgram foliumzuur, maar dit biedt nul procent van de Amerikaanse aanbevolen dagelijkse hoeveelheid voor een 2000 calorieën per dag dieet. Cranberry sap, met een hogere concentratie van bessen per portie, heeft 3 microgram foliumzuur, maar dit is nog maar 1 procent van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid.

Vruchten niet voldoen aan RDA Requirements

Sommige vruchten bevatten foliumzuur in zulke kleine hoeveelheden dat zij slechts 1 procent van je dagelijkse behoefte op een 2000 calorieën per dag dieet en vallen dus schromelijk tekort aan de eisen van de RDA. Volgens de USDA National Nutrient Database, omvatten deze zoete kersen, watermeloen, kumquats, druiven, limoenen en kweepeer. Een een kop portie van zoete kersen of watermeloen ballen geeft slechts 1 procent van je dagelijkse behoefte. Een middelgrote kumquat biedt slechts 3 microgram foliumzuur. Dezelfde portie omvang van een rode of groene druiven heeft slechts 3,0 microgram. Een kalk heeft 5 microgram, maar dit is nog maar 1 procent van je dagelijkse hoeveelheid. Een middelgrote kweepeer heeft 3 microgram foliumzuur. Abrikozen en peren bevatten iets meer foliumzuur per portie op 3 procent van de RDA.