Vrijstelling van Heel Spurs door behandeling met zalf

Hielspoor zijn benige uitsteeksels veroorzaakt door een toename van calcium. Wanneer de calcium groeit groot genoeg om uw fascia plantaris ligament aanraakt, kan hielpijn optreden. Deze uitloper is de reactie van het lichaam om extra druk uit je verzakking bogen of gewichtstoename. Veel voorkomende symptomen van een hielspoor omvatten tintelingen, gevoelloosheid en pijn aan de onderkant van je voet. U kunt pijn te verlichten door het gebruik van anti-inflammatoire crèmes die kunnen worden gekocht over de toonbank of voorgeschreven door uw arts.

Over-the-counter medicatie

Ijzig Heet, Bengay, Topricin en andere populaire merken zijn niet-steroïdale anti-inflammatoire geneesmiddelen, hydrocortison crèmes die de werkzame bestanddelen kamfer, methylsalicylaat en menthol bevatten om de pijn te verzachten en ontsteking. Net als bij andere over-the-counter geneesmiddelen, moeten deze medicijnen alleen worden gebruikt voor niet meer dan zeven dagen, zoals verlengd pijn een ernstige medische aandoening die sterker medicatie nodig heeft kan betekenen. Hoewel de bijwerkingen zijn zeldzaam, kunt u een allergische reactie, zoals huidirritatie en roodheid tijdens het gebruik van OTC-medicijnen. Stoppen met het gebruik als dit gebeurt.

Voorgeschreven medicatie

Voltaren is een actueel crème voor de behandeling van pijn en ontsteking, en is alleen op recept. Het is belangrijk om Voltaren slechts als voorgeschreven, de medicatie duizeligheid, maagklachten, huiduitslag, en een opgeblazen gevoel veroorzaken. Met behulp van deze medicatie voor langere tijd kan het risico op problemen met de bloedsomloop en mogelijke hart complicaties vergroten.

corticosteroïd Cream

Deze krachtige medicijn wordt gebruikt om pijn te verlichten, maar vanwege de hoge potentie wordt voorzichtig voorgeschreven. Langdurig gebruik kan leiden tot de huid dunner, die u vatbaar voor infecties verlaat. Volg de instructies van uw arts voor gebruik, en als u een dosis vergeet niet verdubbelen medicatie voor de volgende dosis. Vaak voorkomende bijwerkingen van corticosteroïden crème onder meer pijnlijke blaren, huidirritatie en dunner, terwijl de zeldzame bijwerkingen zijn vermoeidheid, een verhoogde bloeddruk en een onregelmatige hartslag. Als een van deze symptomen verschijnen onmiddellijk contact op met uw arts.