Voordelen van Yohimbine

Yohimbine, het actieve bestanddeel in de bast van de plant yohimbe heeft gezondheidsvoordelen. U kunt kruidenextracten van yohimbe in de winkels of online te vinden, en u kunt een recept te krijgen voor yohimbine van uw arts. Pure yohimbine is onderzocht en aangetoond dat bepaalde gezondheidsproblemen te verbeteren, maar medisch gebruik van het kruidenextract van yohimbe schors extract is nog steeds controversieel.

Libido

Yohimbine is aangetoond dat libido bij mannen en vrouwen te verbeteren. Yohimbine helpt vooral mensen van wie de libido zijn afgenomen als gevolg van antidepressiva (selectieve serotonine heropname remmers).

erectiestoornissen

Mannen kunnen yohimbine gebruiken voor de behandeling van erectiele dysfunctie (impotentie). Het verhoogt de bloedstroom naar de genitaliƫn en kan een erectie stimuleren sommige mannen.

Het verhogen van lage bloeddruk

Studies hebben aangetoond dat yohimbine kan de bloeddruk verhogen en aggregatie van bloedplaatjes remmen, een deel van de bloedstolling. Mensen met een lage bloeddruk of een verhoogde kans op bloedstolling kan mogelijk profiteren van het gebruik yohimbine.

Dosering

Zorg ervoor dat u een gezondheidswerker raadplegen alvorens yohimbine om uw juiste dosering te bepalen.