Voordelen van Smith Machine Lunges

Lunges werken de voorkant van de dijen en de billen. Lunges kan worden gedaan met alleen lichaamsgewicht of met dumbbells of halters. Bovendien kan uw gewicht trainingsprogramma profiteren van Smith machine lunges.

Veiligheid

Smith machines hebben voor de veiligheid stops. Deze zijn handig als je naar het onderste deel van uw lunge bewegingen en vind je kunt de rep niet voltooien. de veiligheid stop instellen aan de onderkant van je bewegingen betekent dat de balk zal daar blijven, met of zonder jou.

Gewicht

U kunt meer gewicht te doen lunges te gebruiken op een Smith-machine dan met een gratis barbell. Dit is handig als je probeert te krijgen over een gewicht plateau voor barbell lunges. Je kunt je benen voorwaarde om dat extra gewicht te behandelen.

Muscle Focus

Smith-machine lunges kunt u zich concentreren op het werken uw gerichte spieren zonder overspannen uw onderrug.

Verscheidenheid

Smith-machine lunges kan variatie toe te voegen aan uw typische been routine. Het doen van een verscheidenheid aan oefeningen voor elk lichaamsdeel houdt je workout routine fris. Deze variëteit draagt ​​bij aan de continue groei spier.

overwegingen

Terwijl Smith machine lunges vereisen veel minder coördinatie dan barbell lunges, is het nog steeds belangrijk om de juiste vorm te houden. Houd je houding recht.