Voordelen van Magnesium Potassium Aspartate

Voordelen van Magnesium Potassium Aspartate

Magnesiumkalium- aspartaat is de fusie van de mineralen magnesium en postassium met aspartaat, wat een essentiƫle aminozuren die helpt het lichaam breken eiwitten voor energie. Magnesium kaliumaspartaat heeft voordelen op het gebied van sportvoeding en de individuele voordelen van magnesium en kalium. Magnesium kaliumaspartaat is verkrijgbaar in te vullen van uit diverse toonaangevende fabrikanten van voedingssupplementen.

Sports Nutrition Voordelen

Magnesium kaliumaspartaat is voordelig in de lange termijn sportieve inspanningen, zoals uithoudingsvermogen hardlopen. Dit als aanvulling blijkt het grootste voordeel voor deelnemers die zijn opgeleid of niet in optimale fysieke conditie. Volgens MineralsInc.com, ongetrainde lopers ervaren tot 50 procent langere tijden uitputting wanneer ze een behandeling met magnesium kaliumaspartaat waren. Deze deelnemers die groter uithoudingsvermogen ervaren waren met 7 g tot 13 g van het supplement.

magnesium Voordelen

Magnesiumkalium- aspartaat bevat magnesium, die verschillende voordelen biedt. Volgens de de Amerikaanse National Library of Medicine, magnesium heeft vier belangrijke functies in het lichaam. Magnesium speelt een rol te kunnen voldoen aan samentrekken en ontspannen de spieren en het helpt de functie van verschillende enzymen in het lichaam. Magnesium speelt ook een rol in de productie van eiwitten in het lichaam en de productie en het transport van energie rond het lichaam. U krijgt het grootste deel van het magnesium in uw dieet van het schaduwrijke, groene groenten. U kunt ook magnesium uit noten en peulvruchten, evenals volkoren producten.

kalium Voordelen

Magnesium kaliumaspartaat bevat kalium, wat een aantal voordelen heeft. Volgens de Amerikaanse National Library of Medicine, kalium is een elektrolyt dat betrokken is bij de elektrische en cellulaire lichaamsfuncties. Kalium beveiligt de zuur- en base te reguleren en is essentieel voor normale elektrische hart activiteit. Kalium helpt bij de eiwitsynthese en koolhydraat metabolisme. Kalium is ook noodzakelijk voor de ontwikkeling van spierweefsel en normale lichaamsgroei. Je kunt kalium uit uw dieet in veel voedingsmiddelen krijgen, zoals alle vlees, veel vis, fruit, groenten en sojaproducten.