Voordelen van Hibiscus thee op gewichtsverlies

Voordelen van Hibiscus thee op gewichtsverlies

Gemaakt van de bloem van een hibiscus plant, hibiscus thee is een scherp smakende kruidenthee die u kunnen voorzien van een aantal voordelen tijdens gewichtsverlies. Net als andere kruidenthee, hibiscus thee is zeer laag in calorieën. Maar het drinken van hibiscus thee is geen garantie dat je gewicht verliest.

calorie Content

Als u frisdrank en andere calorierijke suikerhoudende dranken te vervangen door hibiscus thee, zult u uw kans van het afstoten pond te verhogen. Een 8-ounce gedeelte van ongezoete hibiscus thee is calorie-vrij. Ter vergelijking, 8 ounces van de reguliere cola bevat 104 calorieën, en een 8-ounce glas limonade biedt 99 calorieën. Het verlagen van uw calorie-inname door slechts 500 calorieën per dag helpt u vergoten ongeveer 1 pond per week.

verzadiging Voordelen

De reden dat het drinken calorie-vrij, ongezoete hibiscusthee werken voor gewichtsverlies is omdat het helpt je te vullen - zonder extra calorieën - en maakt het makkelijker om effectief verminderen van uw totale calorie-inname. Een overzicht gepubliceerd in 2010 in het "Journal for Nurse Practitioners" meldt dat kruidenthee ondersteunen gewichtsverlies door het verhogen van de vochtinname, terwijl het verminderen van de consumptie van suiker gezoete dranken, zoals frisdranken en sappen.

Andere voordelen voor de gezondheid

Het consumeren van hibiscus thee per dag tijdens gewichtsverlies kan helpen bij het verlagen van hoge bloeddruk en cholesterolgehalte. Een overzicht gepubliceerd in 2013 in het tijdschrift "Fitoterapia" meldt dat, hoewel meer onderzoek nodig is om specifieke aanbevelingen vast te stellen, consumeren hibiscus thee verlaagt de bloeddruk bij mensen met type 2 diabetes. Het bleek dat bij de thee kan helpen lagere totale cholesterol, low-density lipoprotein cholesterol en triglyceriden, terwijl het verhogen van HDL-cholesterol, wat de goede cholesterol.

potentiële Concerns

Vanwege de scherpe smaak van hibiscus thee, sommige mensen zoeten met suiker of kies hibiscus thee die al bevatten toegevoegde suiker. Vermijd dit als je probeert om gewicht te verliezen. Gezoete hibiscus thee bevat 88 calorieën per 8-ounce cup en biedt meer dan 14 gram toegevoegde suiker. Als je niet van de smaak van ongezoete hibiscus thee, drank groen, gember of kamille thee - of zoeten hibiscus thee met een citroen wig of stevia in plaats van suiker.