Voordelen van Glucosamine en Chrondroitine

Voordelen van Glucosamine en Chrondroitine


Hoewel glucosamine en Chrondroitine nature in het lichaam wordt gevonden, dierlijke supplementen van deze voedingsstoffen ten goede aan mensen versterken van hun gewrichten en botten. Of de supplementen zijn uit voorzorg, of een deel van een genezende behandeling, ze zijn zonder recept verkrijgbaar. Glucosamine en Chrondroitine pillen worden verkocht bij reformwinkels, de vitamine-afdeling van grote kruideniers en bij de apotheek.

Pijnstilling

Mensen die last hebben van artrose zijn pijn gemerkt van het nemen van glucosamine en Chrondroitine supplementen, volgens de American Academy of Orthopaedic Surgeons. De anti-inflammatoire aard van de supplementen worden aangenomen dat de oorzaak voor pijnbestrijding zijn.

joint Health

Lijders van artrose zal een versterking van het kraakbeen tussen de gewrichten merken bij het nemen van glucosamine. De Mayo Clinic meldt gebruikers van glucosamine voor artrose gebruiken vaak minder niet-steroïdale anti-inflammatoire (NSAID) geneesmiddelen, zoals ibuprofen of naproxen, dan patiënten die ervoor kiezen glucosamine supplementen. Chrondroitine ook toegeschreven aan het verbeteren van de symptomen van osteoartritis en kunnen stoppen of omkeren van de degeneratieve proces van de ziekte, volgens de Mayo Clinic.

knieproblemen

Jonge atleten kunnen chondropathia patellae, een knie aandoening ervaren. Het gebruik van glucosamine en Chrondroitine heeft aangetoond dat sporters profiteren van de flexibiliteit en vermindering van schade aan bindweefsels in de knie volgens de American Academy of Orthopaedic Surgeons. Atleten van alle leeftijden kunnen glucosamine en Chrondroitine gebruiken om hun knieën te versterken tijdens periodes van training, wedstrijd of wanneer genezing van een knieblessure.

blaas Gezondheid

Blaasontsteking kan worden verminderd door Chrondroitine supplementen. Patiënten met interstitiële cystitis, overactieve blaas of instabiele blaas controle toonden verbetering in hun toestand na het nemen Chrondroitine volgens de Mayo Clinic. De Universiteit van Maryland Medical Center meldt irrigatie van de blaas met een vloeibare vorm van Chrondroitine zorgt voor verlichting voor patiënten met interstitiële cystitis.

Reumatoïde artritis

Hoewel glucosamine supplementen reumatoïde artritis niet genezen, de Mayo Clinic meldt een verbetering gewrichtspijn geassocieerd met reumatoïde artritis. Bij gebruik in combinatie met een arts voorgeschreven regime om reumatoïde artritis te beheren, glucosamine supplementen helpen verminderen zwelling van de gewrichten.