Voordelen van een oefening Ski Machine

Voordelen van een oefening Ski Machine


Als je ooit lopen in een sportzaak, je weet dat er veel thuis fitnessapparatuur opties om uit te kiezen. Beslissen welke het beste is voor u tijd en huiswerk maken. Een optie om te overwegen is een cross country ski-machine. Voordat u het geld te investeren in een oefening machine, moet u de voordelen van een ski-machine te overwegen om te zien of het voldoet aan uw behoeften.

Full Body Workout

Een belangrijk voordeel van een oefening ski-machine is dat je in staat om zowel uw boven- en onderlichaam te werken op hetzelfde moment zijn. Je armen en benen te bewegen heen en weer terwijl je de oefening uit te voeren. Andere fitnessapparaten, zoals een trap klimmer of loopband werken alleen uw onderlichaam.

Lage impact

Als je problemen hebt met je enkels, knieën, heupen of rug, dan kan een ski-machine een goede optie voor je. Er is geen impact op je gewrichten als je je benen terug te glijden. Wandelen kan het dubbele van de impact op uw gewrichten staan ​​en joggen kan meer dan vier keer de impact veroorzaken.

doeltreffend

Langlaufen is een van de meest efficiënte vormen van lichaamsbeweging beschikbaar waar u de meeste calorieën kan verbranden. Krachtig skiën kan branden meer dan duizend calorieën per uur. Dit is meer dan snel aan de slag, zwemmen, gewichtheffen of fietsen. Dit is belangrijk als je een beperkte hoeveelheid tijd om te oefenen. Naast het verbeteren van je kracht, krijg je een cardiovasculaire training.

Trainings niveau

Iedereen uit een topsporter om een ​​complete beginner kan profiteren van een ski-machine. De machine kan worden ingesteld op verschillende spanning niveaus en je kunt gaan in uw eigen tempo, zodat het kan worden afgestemd op uw fitness behoeften te passen. Als u op zoek bent naar een uitdagende workout, kunt u het opendraaien van de spanning en hebben een snelle cadans. Maar als je iets meer ontspannen wilt, dan kun je naar beneden zetten de spanning.