Voordelen van een Liver Cleanse

Voordelen van een Liver Cleanse


Alternatieve geneeswijzen liefhebbers van mening dat de voordelen van een lever reinigen onder meer toegenomen gevoel van welzijn, en het doorspoelen van het lichaam en de lever van galstenen en giftig afval.

Lever functie

De lever zet voedsel in opgeslagen energie produceert chemicaliƫn zoals gal en functioneert als een toxine filter voor het lichaam.

Liver Cleanse Functie

Lever reinigt worden verondersteld om de lever van giftige stoffen opgebouwd door dagelijkse blootstelling aan ongezonde voedingsmiddelen, chemische stoffen het milieu en gezondheidsproblemen zoals overgewicht en diabetes te spoelen.

types

Er zijn verschillende recepten voor zelfgemaakte leverzuiveringen en commerciƫle pillen en producten.

Bijwerkingen

Reinigen van uw lever kan leiden tot verlies van eetlust, diarree, misselijkheid, hoofdpijn, duizeligheid en prikkelbaarheid veroorzaken. Neem contact op met uw arts voordat u probeert elke vorm van lever reinigen of enige andere vorm van alternatieve geneeskunde procedures.

voordelen

De voordelen van een leverzuivering kunnen onder meer de verbetering van de algehele gezondheid, verhoging van de energie, het spoelen van de galstenen, verwijdering van gifstoffen, het stimuleren van het immuunsysteem en gewichtsverlies.

overwegingen

Omdat het doel van een lever reinigen is om het lichaam van gifstoffen te spoelen, zult u uw vochtinname te verhogen en uiteindelijk gebruik van het toilet nogal wat. Denk aan het uitvoeren van een leverzuivering tijdens het weekend of op roostervrije dagen.