Voordelen van een dierlijke eiwitten dieet

Voordelen van een dierlijke eiwitten dieet


Er is een debat gaande over de vraag of de mens vlees moet eten als een bron van eiwitten. Vegetarisme is zeer populair geworden in de afgelopen jaren en is geoefend door veel groepen mensen door de geschiedenis heen. Er zijn veel voordelen aan het eten van een vegetarisch dieet, zoals een lagere calorie-inname en cholesterol. Maar er zijn ook vele voordelen van een dierlijke eiwitten dieet.

compleet Eiwitten

Een compleet eiwit betekent dat de eiwitbron bevat alle noodzakelijke aminozuren dat we in de juiste hoeveelheden en verhoudingen. Wanneer een mens eet een dierlijk eiwit is in een volledige vorm en er is niets anders nodig. Plantaardige eiwitten kunnen een aantal noodzakelijke aminozuren maar niet alle, en kunnen aanvullende voeding nodig hebben om de juiste hoeveelheden van alle aminozuren krijgen. Een voorbeeld is een eten portie bonen met een portie volkoren rijst, die alle essentiële aminozuren nodig kon leveren.

High Protein Diets

Sommige eten plannen, zoals het Atkins-dieet, staan ​​bekend als koolhydraatarme en eiwitrijke. Onderzoek naar deze eiwitrijke diëten heeft aangetoond dat ze leiden tot gewichtsverlies en kunnen de risico's voor diabetes en hart-en vaatziekten te verlagen. Hoewel eiwit kan komen uit plantaardige bronnen, worden deze bronnen ook beschouwd als hoog in koolhydraten. Het eten van dierlijke eiwitten biedt volledige eiwitten, essentiële voedingsstoffen, voldoende calorieën en tweemaal de hoeveelheid eiwit als plantaardige bronnen.

smakelijkheid

Een groot voordeel van dierlijke eiwitten dieet is dat voor de meeste mensen verteerbaar. Plantaardige eiwitbronnen en het vlees-minder voedsel stoffen aan vegetariërs voor hun eiwitgehalte op de markt gebracht kan niet zo smakelijk voor sommigen. Een vegetarische nodig zou hebben om te consumeren 1 1/2 kopjes van tofu aan het eiwit gelijk in 8 oz. gemalen rundvlees, ook al zou dat drie porties van tofu. Vegetariërs moeten soms supplementen nemen om dieetwensen voldoen. Aangezien er meer eiwit in dierlijke bronnen dan in dezelfde portiegrootte van een plantaardige bron, is het noodzakelijk voor vegetariërs om een ​​groter deel van eiwit voedingsmiddelen die een grotere hoeveelheden calorieën kunnen veroorzaken eten.

Ijzer

Ijzer, een micronutriënt, nodig om koolstofdioxide en zuurstof transporteren in het lichaam en zonder anemie optreedt. IJzer is essentieel voor een goede gezondheid en is te vinden in zowel dierlijke en plantaardige eiwitbronnen. Het verschil tussen ijzer uit de twee bronnen is dat het ijzer uit dierlijke bronnen gemakkelijker wordt geabsorbeerd. Plantaardige bronnen van ijzer bevatten ook grote hoeveelheden vezels en vezels is bekend dat de absorptie van ijzer te verminderen.