Voordelen van de Gezondheid van Orange Pekoe Tea

Voordelen van de Gezondheid van Orange Pekoe Tea

Een soort van zwarte thee, oranje pekoe verwijst naar de thee van hoge kwaliteit, niet de smaak. Bladeren van de Camellia sinensis plant worden geoogst en gefermenteerd, wat resulteert in de kleur zwart thee. De drie graden van zwarte thee zijn oranje pekoe, pekoe en souchong. Want het is gewoon een soort van zwarte thee, oranje pekoe bevat dezelfde voordelen voor de algemene gezondheid van alle zwarte thee te bieden.

antioxidant Kracht

Als een zwarte thee, oranje pekoe bevat belangrijke antioxidanten. Een antioxidant is een krachtige stof die het lichaam beschermt tegen vrije radicalen, die instabiele moleculen die cellen kunnen beschadigen zijn. Een artikel gepubliceerd in het "International Journal of Food Sciences and Nutrition" mei 2000 merkte op dat zwarte thee is rijk aan verbindingen genaamd flavonoïden. Deze flavonoïden of pigmenten bevatten antioxidant eigenschappen aangetoond dat het risico van aandoeningen zoals hartziekten en kanker.

Verminder Cardiovascular Disease Risk

Krachtige stoffen genaamd polyfenolen en flavonoïden, gevonden in zwarte thee, zoals oranje pekoe, zijn gekoppeld aan een verminderd risico op overlijden als gevolg van hart- en vaatziekten, volgens de Harvard School of Public Health. Een artikel gepubliceerd in "The Cochrane Database of Systematic Reviews" in juni 2013 opgemerkt dat er steeds meer bewijs dat zwarte thee helpt het risico op hart- en vaatziekten te verminderen. Studies hebben zwarte thee aanzienlijk verminderd schadelijke low-density lipoprotein cholesterol en bloeddruk.

Cancer Prevention Potentiële

Kanker is de tweede alleen voor hart-en vaatziekten als doodsoorzaak in de Verenigde Staten - goed voor bijna 1 op de 4 doden, volgens de American Cancer Society. Omdat het zwarte thee, kan oranje pekoe helpen beschermen tegen kanker. Een artikel in "in vivo" maart 2012 opgemerkt dat studies tonen de gecombineerde activiteit van kankerbestrijdende polyfenolen in zwarte thee vertraagt ​​de verspreiding van kankercellen en stelt zwarte thee-extract kan als een effectief kankerpreventief.

antimicrobiële eigenschappen

Het consumeren van oranje pekoe zwarte thee kan helpen bestrijden ongezonde bacteriën. Drinken van zwarte thee remt de groei van schadelijke bacteriën in de mond, waardoor mond infecties zoals keelontsteking en tandheelkundige holtes voorkomen, volgens Pacific College of Medicine Oriental. Een artikel gepubliceerd in "The Indian Journal of Medical Research 'in juli 2005 merkte op dat theebladeren staan ​​bekend om hun antibacteriële activiteit tegen vele micro-organismen. Deze studie toonde aan dat zwarte thee is effectief in het vertragen van de groei van bepaalde gevaarlijke bacteriën.