Voordelen van de gezondheid van de Amerikaanse Ginseng

Voordelen van de gezondheid van de Amerikaanse Ginseng


Ook bekend als "Five-doorbladerde Ginseng," American Ginseng is een geneeskrachtig kruid dat is gebruikt in de traditionele oosterse geneeskunde voor eeuwen. Hoewel het niet van nature voor in Amerika, is het gegroeid in populariteit als een alternatieve vorm van genoegdoening sinds het werd ingevoerd om het land in de jaren 1960.

Women's Voorwaarden

Ginseng helpt om oestrogeen bij vrouwen, die helpt om verlichting van symptomen van de menopauze zoals opvliegers verhogen. Het helpt ook het verbeteren van seksuele functie bij vrouwen.

Verbeter Brain Function

Ginseng verbetert de werking van de hersenen en het zenuwstelsel. Het verbetert cognitieve vaardigheden, verbeteren van het geheugen en concentratieniveaus die worden belemmerd door een slechte bloedtoevoer naar de hersenen.

Immune System Tonic

Ginseng stimuleert de productie van thymus hormonen. Dit type hormoon stimuleert het immuunsysteem en draagt ​​bij aan de goede werking.

Anti-diabetische

Amerikaanse Ginseng helpt een essentiële rol spelen in de glucosehuishouding, helpt reguleren bloedsuikerspiegel. Het is effectief bij de bestrijding van diabetes bijzonder van type II.

Drukvermindering

Dit kruid helpt om stress te verlichten van de stress van de dag-tot-dag leven en helpt ook het energieniveau stimuleren. Amerikaanse Ginseng wordt gebruikt als een remedie voor depressie.