Voordelen van de Gezondheid van Bee Propolis Liquid

Voordelen van de Gezondheid van Bee Propolis Liquid


Propolis is een natuurlijk antibioticum en is met succes gebruikt bij de behandeling van aften, huidinfecties, verkoudheid en griep symptomen, congestie, zonnebrand, acne en huidinfecties. Het is ook nuttig bij de opbouw van het immuunsysteem voor mensen kankerbestrijding en andere invasieve ziekten.

Origins

Bee Propolis is een wasachtige hars geproduceerd door honingbijen uit planten en gebruikt als een kalefateren tot scheuren in hun korven te verzegelen en onderhouden van de gezondheid van de kolonie door het houden van uit bacteriën. De meest voorkomende kleur is bruin, maar wordt bepaald door de beschikbare vegetatie.

eigenschappen

Bee propolis is rijk aan B-complex vitaminen, en ten minste vier andere vitaminen zoals C, E en A. Het is rijk aan flavonoïden, mineralen en sporenelementen. Het bevat ook aminozuren, vetzuren en aromatische esters.

Waarschuwing

Mensen met een voorgeschiedenis van allergie voor bijen- en wespensteken en / of honing moeten hun zorgverzekeraar te raadplegen voordat u bijen propolis om het gevaar van allergische reacties te voorkomen. Propolis is niet bekend om eventuele negatieve interacties met drugs te hebben.

wetenschappelijke testen

Wetenschappers van de National University of Technology in Argentinië hebben ontdekt dat bijen propolis is een natuurlijk bewaarmiddel dat de groei van bacteriën van E. coli remt.

reseach

Omdat vloeibare propolis wordt beschouwd als een voedingsmiddel, kan niet worden gepatenteerd en biedt dus geen monetaire stimulans voor de farmaceutische bedrijven om te besteden aan onderzoek en ontwikkeling van nieuwe derivaten.