Voordelen van de gezondheid van Bancha Tea

Voordelen van de gezondheid van Bancha Tea

Overzicht

Bancha thee is een Japanse groene thee die anti-oxidant voordelen als gevolg van de polyfenolen biedt. Antioxidanten helpen schade als gevolg van cel-schadelijke vrije radicalen in je lichaam te verminderen. Het kan alleen worden geconsumeerd, of doordrenkt samen met gember en umbeoshi pruim, zegt Amy Rost, auteur van "Natural Healing Wijsheid en know how." Raadpleeg een arts voordat het toevoegen bancha thee aan uw dieet, vooral als je het consumeren voor de gezondheid doeleinden .

Cancer Protection

Voordelen van de gezondheid van Bancha Tea

Bancha thee kan vertragen bepaalde kankers - of u te beschermen tegen hen, volgens het Nationaal Centrum voor complementaire en alternatieve geneeskunde. De experts van de National Institutes of Health zeggen het kan helpen slokdarm, pancreas-, blaas- en eierstokkanker voorkomen. Bijvoorbeeld kunnen vrouwen hun risico op eierstokkanker verminderen met 46 procent drinken 2 of meer koppen groene thee per dag, volgens NIH. Er is echter meer onderzoek nodig is omdat, terwijl laboratoriumstudies zien er veelbelovend uit, studies waarbij mensen hebben gemengde resultaten opgeleverd, volgens NCCAM.

Vermindert orale infecties

Voordelen van de gezondheid van Bancha Tea

Bancha thee heeft eigenschappen die kunnen helpen bij de controle gemeenschappelijke orale infecties, zoals parodontitis en holtes, zegt Peter W. Taylor, eerste auteur van een studie gepubliceerd in de Food Science and Technology Bulletin. De thee is groene thee polyfenolen catechinen, met name het een zogenaamde epigallocatechinegallaat of EGCg, blijkt verantwoordelijk is voor deze antimicrobiële werking te zijn, Taylor merkt. De experts van de Universiteit van Maryland Medical center zeggen meer studies moeten worden uitgevoerd om Taylor's bevindingen bevestigen.

Verbetert de mentale alertheid

Voordelen van de gezondheid van Bancha Tea

Bancha thee kan je mentale alertheid te verbeteren, volgens NCCAM. Dit wordt waarschijnlijk veroorzaakt door de cafeïne, volgens NIH. Mensen die cafeïne consumeren scoren hoger op de Multiple Sleep Latency Test, die alertheid meet, merkt A. Zwyghuizen-Doorenbos, hoofdauteur van een studie gepubliceerd in het tijdschrift "Psychopharmacology." Die consumeren cafeïne een hogere auditieve waakzaamheid.

Andere voordelen

Voordelen van de gezondheid van Bancha Tea

Hoewel bancha thee wordt vaak aangeprezen als een "genezen" voor een verscheidenheid van de hygiënische omstandigheden, de experts van NCCAM zeggen dat meer onderzoek nodig is om te bepalen of het kan u helpen gewicht te verliezen of te beschermen uw huid tegen schade door de zon. NIH tarieven groene thee als "mogelijk effectief" voor het verminderen van risico op de ziekte van Parkinson, lage bloeddruk, verlagen cholesterolgehalte in het bloed en verminderen abnormale groei van cellen in de baarmoederhals die HPV-infectie, of menselijk papillomavirus.