Voordelen en bijwerkingen van Mona Vie

Voordelen en bijwerkingen van Mona Vie

Mona Vie bevat 19 verschillende vruchtensappen, echter, de açai-bes is het belangrijkste ingrediënt. Acai bessen zijn rijk aan antioxidanten die je energie geven en helpen bij de strijd tegen de ziekte. De bes bevat een aantal andere voedingsstoffen, waaronder vitaminen A, B en E, vezels en essentiële vetzuren. Hoewel er weinig bijwerkingen zijn gemeld, kan vruchten een allergische reactie veroorzaken bij sommige mensen. Lees de lijst van ingrediënten voor het drinken elke Mona Vie sap producten.

fruit Allergieën

Als u allergisch bent voor een van de vruchten ingrediënten in Mona Vie bent, kunt u niet in staat zijn om de sappen te drinken zonder het ervaren van bijwerkingen. Personen die pollen allergieën kunnen ook bijwerkingen van het drinken van het sap lijden. In aanvulling op de açai-bes, het sap bevat peer, witte druif, cranberry, bananen, abrikozen, pruimen, bosbessen, granaatappel en kiwi. Bosbes, acerola kersen, aronia, Camu Camu, passievrucht, nashi peer, paarse druiven, lychee en wolfberry zijn andere sap ingrediënten. Sommige van deze vruchten zijn afkomstig uit Midden-en Zuid-Amerika, met inbegrip van het Amazonewoud, en Oost-Azië en China. Ingrediënten zijn afkomstig van geconcentreerde vruchtensappen, fruit purees en extracten.

Bijwerkingen

Mona Vie sap in het algemeen veilig wanneer met mate, maar het mengsel van vruchten veroorzaakt diarree bij sommige mensen. Net als andere voedingsmiddelen en dranken, kan Mona Vie individuen verschillend beïnvloeden. Allergieën voor fruit in Mona Vie sap kan huiduitslag veroorzaken. Praat met uw arts voordat u Mona Vie sap als een voedingssupplement voor dagelijks gebruik, vooral als u diabetes of een andere chronisch gezondheidsprobleem. Omdat Mona Vie bevat glucosamine hydrochloride - die niet is getest bij zwangere en zogende vrouwen of bij kinderen jonger dan 12 jaar - het bedrijf adviseert dat deze personen niet drinken Mona Vie sappen. Mona Vie bevat ook conserveringsmiddelen zoals kaliumsorbaat, natriumbenzoaat en ascorbinezuur.

Gezondheidsvoordelen

Terwijl de Mona Vie bedrijf niet suggereren dat deze vruchtensap producten bezitten geen geneeskrachtige eigenschappen, zegt het dat het eten van een goed uitgebalanceerd dieet dat meer groenten en fruit bevat is gekoppeld aan een verminderd risico op het ontwikkelen van chronische ziekten zoals kanker, hart ziekte, artritis en diabetes. De açai-bes en andere vruchten ingrediënten gemengd in de sappen zijn vol met vitaminen, mineralen, vezels, gezonde vetten en krachtige anti-oxidanten het lichaam nodig heeft om gezond te blijven.

Acai Berry Onderzoek

De açai-bes heeft voor zover bekend geen voordeel voor de gezondheid anders dan wat je van de consumptie van andere vruchten met een hoog gehalte aan antioxidanten te krijgen. Wetenschappelijk onderzoek heeft nog niet bevestigd beweert dat de açai-bes gewichtsverlies bevordert en helpt bij het bestrijden van kanker, hart-en vaatziekten en artritis, volgens Katherine Zeratsky, een voedingsdeskundige aan de Mayo Clinic. Terwijl de açai-bes bevat veel vitaminen en mineralen die essentieel zijn voor de algehele gezondheid, het toevoegen van elk type van bessen aan uw dieet kan gezonde voordelen hebben. Acai en andere bessen bevatten fytochemicaliën en flavonoïden die een positief effect op de gezondheid kan hebben.