Voordelen en Bijwerkingen van Hysop

Voordelen en Bijwerkingen van Hysop


Natuurlijke en kruidengeneesmiddelen aanspraak maken op een breed scala aan ziekten te genezen. Er zijn kruiden die mensen beweren helpen verlichten pijn en pijn, evenals kruiden die beweren om mensen te helpen verhogen hun seksuele potentie. Een van deze kruidengeneesmiddelen is hysop. Inzicht in de voordelen en mogelijke bijwerkingen van hysop kan u helpen beslissen of het de juiste behandeling voor uw kwaal.

Plant Information

Hysop is bekend onder de botanische naam hysop. Het wordt ook wel curdukotu, hastipippili, hisopo en yanagi-Hakka. Het is ontstaan ​​in de gematigde gebieden van de Middellandse Zee en delen van Azië. Het wordt vaak gebruikt als sierplant. Het is gerelateerd aan veel verschillende geneeskrachtige en keukenkruiden, zoals pepermunt, basilicum, salie, lavendel, tijm en kattenkruid. Het heeft paars-blauwe bloemen die sterk in geur zijn. De bladeren en stengels bevatten verbindingen zoals romarinic zuur, caffeïnezuur, pinanones, beta-pineen, limoneen, glycosiden en vele anderen. Deze verbindingen zijn in de vluchtige olie hysop, die is gebruikt sinds bijbelse tijden voor het reinigen en medicinale doeleinden. Volgens de website E vitaminen, de vluchtige olie in hysop bladeren en stengels heeft aangetoond antibacteriële en antivirale eigenschappen.

voordelen

Hysop wordt gebruikt om vele ademhalingsstoornissen. Hysop thee wordt meestal gebruikt om los slijm in de keel. Clearing slijm helpt ontlasten, hoesten en schorre keel en maakt het gemakkelijker om te ademen tijdens ziekte. Hysop wordt ook gebruikt voor luchtweginfecties en bronchitis. Hysop olie antivirale, waardoor vernietigt de toxine opbouw die wordt veroorzaakt door virussen. Hysop heeft ook aangetoond dat een licht kalmerend effect, dat kan helpen bij het in slaap vallen makkelijker hebben. Veel kruidendokters gebruiken om te helpen verlichten gas of intestinale krampen te verlichten. Hysop induceert zweten, die kunnen helpen verlichten van koorts.

Bijwerkingen

Hoewel de thee in hysop waarschijnlijk bijwerkingen veroorzaken, kunnen geconcentreerde doses van de vluchtige olie bijwerkingen veroorzaken. De chemische pinocamphone, die is gevonden in de vluchtige olie hysop, is bijzonder problematisch. Bij proefdieren is aangetoond epileptische aanvallen veroorzaken. Ook is aangetoond dat aanvallen bij de mens. Volwassenen convulsies gemeld na inname van meer dan 10 druppels per dag terwijl de kinderen convulsies na twee tot drie druppels over een periode van meerdere dagen zijn gerapporteerd. Hyssop gerapporteerd voortijdige menstruatie veroorzaken en veroorzaken miskraam. Hysop is ook hoog in jodium. Mensen die lijden aan jodium-gerelateerde aandoeningen mag niet hysop nemen. Zorg ervoor dat u met uw arts overleggen voordat zij hysop of een kruiden-medicatie.