Voorbeelden van Weight-dragende oefening

Voorbeelden van Weight-dragende oefening

Dragende oefeningen helpen vertragen de effecten van veroudering, zoals een afname in botdichtheid. Dit wordt meestal geassocieerd met osteoporose. Vrouwen zijn bijzonder gevoelig voor deze aandoening vanwege dalende oestrogeenniveaus als ze ouder worden, volgens de Mayo Clinic. Samen met calcium suppletie, gezondheidszorg deskundigen vaak voorschrijven gewicht dragende oefeningen om te helpen bij het verbeteren gezondheid van de botten.

Everyday Movements

Wandelen, joggen, opstaan ​​en gaan zitten, gaan trappen op en af, en alle bewegingen die gewicht op je botten worden beschouwd als dragende oefeningen, volgens de National Osteoporosis Foundation. Senioren die niet de balans, kracht en coördinatie om gewichten op te heffen of het gewicht machines te bedienen kan activiteiten zoals winkelen, tuinieren en dansen gebruiken om hun botten te versterken kan hebben.

Gymnastiek

De term gymnastiek - ook wel bekend als lichaamsgewicht oefeningen - verwijst naar oefeningen gedaan zonder gewichten, banden, koorden of machines. Deze categorie omvat push-ups, sit-ups, crunches, squats, lunges, kalf werpt, dips, touwtje springen, jumping jacks, kont schoppen, high-knie springt, joggen in de plaats, pull-ups en kin-ups.

Probeer bijvoorbeeld kont schoppen. Joggen in de plaats, schoppen je billen met je hielen. Om een ​​hoge-knie slaat uit te voeren, joggen voorwaarts of in de plaats, het verhogen van uw knieën zo hoog als je kunt met elke stap.

dumbbell Oefeningen

Gebruik lichte gewichten om dergelijke dragende oefeningen uit te voeren als biceps krullen, triceps extensions, borst persen, flyes, front raises, deadlifts, kalf werpt, squats en lunges.

Om flyes uit te voeren, houd je armen langs je lichaam. Langzaam breng de halters samen voor je borst. Begin triceps extensions met het gewicht achter je hoofd. Hef je armen recht omhoog. Voor kalf verhoogt, verhoog je hielen van de vloer, houd de positie voor een seconde of twee, dan laat je zakken.

Gewicht Machine Oefeningen

Gewicht machines komen in universele of de uitoefening-specifieke types, met single-fitnessapparaten meest gevonden bij sportscholen en fitnesscentra. Met huis gyms of gewicht machines, kunt u veel van de in de sectie halters bovenstaande oefeningen, evenals dergelijke oefeningen als bankdrukken, lat pulldowns, hamstring krullen en leg-press uit te voeren.

Voor een lat pulldown, kunt u staan, knielen of zitten. Trek een gewogen bar of kabel van boven je hoofd naar borsthoogte, hetzij in de voorkant van je hoofd of achter de rug. Om hamstring krullen uit te voeren, liggen op je buik met je enkels onder een gewicht bar. Gebruik je hamstrings om de lat hoger te leggen.