Volwassen Family Home Care Eisen voor de staat Washington

Het starten van een volwassen familielid thuiszorg omgeving of faciliteit in de staat Washington vereist dat individuen een paar stappen om te zorgen voor een veilige en kwalitatief goede zorg voor geriatrische patiënten. wettelijke eisen kan ook worden bepaald door het al dan niet medische zorg wordt verleend in een dergelijke omgeving. Toegang staat regelgevende commissies of platen om ervoor te zorgen dat aan alle vereisten is voldaan om juridische problemen op de weg te voorkomen.

certificaat

Volwassen familie thuis zorgverleners moeten worden gecertificeerd door de staat Washington. In veel gevallen, een aantal educatieve credits bij geriatrische zorg nodig is om de certificering te ontvangen. Studies kan worden afgerond thuis op het internet en hebben betrekking op een veelheid van ouderenzorg onderwerpen, voorwaarden en ziekteprocessen.

eisen

De lokale afdeling van de staat Washington Tehuizen Raad bepaalt dat huizen bieden noodhulp en de ramp voorbereiding, resident in kaart brengen en EHBO en reanimatie voorafgaand aan de zorg voor de bewoners. Individuen die een familie thuiszorg faciliteit beginnen moeten ook worden opgeleid in speciale verzorger scenario's voor speciale zorg, en voltooien van een minimum van 10 uren van voortgezet onderwijs per jaar.

Administratie

Zorgverleners zijn ook nodig om de opleiding in de residentiële zorg administratie voorafgaand krijgen om een ​​exploitatievergunning wordt verleend.

Basistraining

Individuen in dienst van de thuiszorg voorzieningen moeten ook een basisopleiding in het beheer van de familie verzorgingshuizen te voltooien binnen 120 dagen na hands-on zorg van individuen op het terrein.