Volleyball Muur Boren

Volleyball Muur Boren


Terwijl volleybal is een spel gespeeld met een baan en een net, je hoeft niet per se die dingen om je volleybal vaardigheden te oefenen nodig. In feite zijn er een aantal vaste oefeningen die je kunt doen vanuit het comfort van uw huis met slechts een bal en de muren in uw huis. Het beoefenen van de muur boren kunnen gemakkelijk vertalen in meer in-game succes en u helpen een betere speler.

muur Slaan

U kunt een plek te halen op een muur, neem de bal en serveer het op die plek. Dit wordt uw armswing beweging juist door het forceren van u om te streven naar een specifieke plek. Om deze oefening moeilijker te maken, de plek veranderen, waar je doel de bal naar hogere, verder weg of verder naar de kant. Als je beter te krijgen, kunt u de grootte van het doel om je raken nauwkeuriger te maken te verminderen.

De muur blokken

Om deze techniek te oefenen, staan ​​zo dicht als je een muur kan zonder aan te raken. Spring zo hoog als je kunt met massief blok vloer, raakt de muur met uw vingertoppen op uw piek en naar beneden komen en het land in de juiste vorm te blokkeren. Zorg ervoor dat je armen niet de muur raken - alleen uw vingertoppen zijn aan te raken. Dit traint de spelers om een ​​goede blokkering vorm hebben zonder borstelen het net tijdens een spel.

instelling Practice

Juiste instelling kan worden bereikt door te proberen deze eenvoudige oefening. Squat lage buurt van een muur, ligt de bal op de muur, vangen boven je hoofd en herhaal. Zorg ervoor dat u de juiste voetenwerk voor kraken. Deze oefening helpt u om de juiste instelling vorm naar beneden door voortdurende herhaling.

directional Instelling

Oefen deze vaardigheid bij zitten in de voorkant van de hoek van twee muren. Neem een ​​bal, zet het op een muur en zodra je hem te vangen, zet deze op de andere wand. Dit zal u helpen te leren hoe je de bal voor een bepaalde richting en maakt ook uw core sterker, omdat je bent kraakte met je voeten tegen de muur.