Volledige Court Basketbal Oefeningen

Er zijn tal van oefeningen die kunnen helpen om een ​​betere basketballer. Basketbal is uniek in vergelijking met de meeste sporten, want je kunt oefenen in een aantal manieren om met een aantal mensen, zelfs alleen maar door jezelf. Maar de beste manier om een ​​team of een klasse te klikken op alle cilinders te krijgen is om een ​​paar full-court boren draaien.

De basis

Het kan nooit kwaad om te benadrukken het basketbal basics. Een dribbelen boor is een goede manier om de praktijk te beginnen. Hebben de spelers line-up in drie of vier regels en praktijk dribbelen op volle snelheid van het ene eind van de rechtbank naar de andere en weer terug. Alternate tussen rechterhand, linkerhand, crossover, achter de rug, of start-en-stop dribbel technieken.

Zodra het dribbelen oefening klaar is, hebben de spelers vormen twee lijnen met één lijn doen van een full-court sprint en het maken van een lay-up. Als die speler maakt het schot en pakt de rebound, laat hem of haar dribbelen de bal naar de half-court lijn aan de andere kant van de rechtbank waar hij of zij begon en doorgeven aan de volgende persoon in de rij. Het beoefenen van lay-ups en het passeren is eenvoudig maar cruciaal.

Coördinatie en samenwerking

Een van de beste full-court boren is de drie-man weefsel. Hebben de spelers line-up in drie lijnen en geef de bal naar de speler op de linker- of rechterkant. Deze speler begint door het passeren van de speler aan de andere kant van de rechter alle drie spelers ingaan. Zodra de eerste doorgang wordt gemaakt door speler 1 speler 2, zal de speler in het midden (speler 3) lopen naar de plaats waar speler 1 begon de boor en ontvang een pass van speler 2, terwijl speler 1 volgt de pass naar de andere kant van de rechtbank. De spelers maken een weefsel door het passeren van de bal cross-court en weven de overkant van de rechtbank naar de andere kant om een ​​pas te ontvangen. Zodra de spelers de andere kant van het hof hebben bereikt, hebben de speler met de beste positie raakte een lay-up en laat de komende drie spelers om te gaan.

Een goede manier om de verdediging te verbeteren is een boor heet de Zone Chair Boor. Hebben vier aanvallende spelers krijgen in een stilstaande positie rond de drie-punts lijn met drie verdedigende spelers mogen gratis, terwijl bewaken om te zwerven. Hebben een stoel ingesteld aan beide zijden van de post onder de basket. De aanvallende spelers zijn bekroond met twee punten voor elke goal die ze maken en één punt voor elke bal die de stoel raakt, terwijl de verdedigende spelers één punt worden toegekend voor elke rebound. Stel de stoel op alternatieve zijden van de post en laat de boor draaien tot het delict zeven punten bereikt of de verdediging bereikt vier punten.

Scrimmage

Natuurlijk, een van de beste manieren om vaardigheden te ontwikkelen is het hebben van spelers scrimmage in een full-court 5-tegen-5 spel. Basic boren kan in de scrimmage worden opgenomen. De mogelijkheden zijn eindeloos, maar sommige van de meer nuttige oefeningen kan elk team nodig heeft om te maken tussen 04:57 passes per bezit voordat zij mogen schieten of het opleggen van de verdediging naar zone verdediging te spelen.