Voetbal Clubs in Calgary

Voetbal Clubs in Calgary


Met zijn lange, koude winters en als de gaststad van de Olympische Spelen van 1998 Winter, Calgary, Alberta, is beter bekend als een populaire wintersportbestemming dan voor zijn zomersporten. De koude temperaturen van Calgary winters kan blijven hangen gedurende zes maanden of meer. Als zodanig, Calgary bewoners maken het grootste deel van hun zomers met een brede selectie van outdoor activiteiten en sport. Voetbal en voetbal kampen zijn enkele van de meer voorkomende zomer tijdverdrijf.

Calgary Foothills Soccer Club

De Calgary Foothills Soccer Club biedt community competities voor kinderen en tieners van 4 tot 18. De missie van de voetbalclub is om vaardigheden en capaciteiten van spelers te ontwikkelen door middel van persoonlijke coaching en positieve team interacties. Als zodanig moet particulieren die geïnteresseerd zijn in deelname aan de voetbalclub uit te proberen alvorens te worden geaccepteerd. Eenmaal geaccepteerd, moeten spelers committeren aan een aantal van de praktijk en teamspel uur per week, afhankelijk van de competitie waarin ze ingeschreven. Afgezien van de toewijding en hard werken kinderen moeten aantonen, het kamp biedt ook de deelnemers met recreatiemogelijkheden zoals team sociale evenementen en feesten.

Calgary Foothills Soccer Club

11150 Bonaventure Drive SE

Calgary, AB T2J 6R9

403-225-9388

calgaryfoothillssoccer.com

Cal-Glen Soccer Club

De Cal-Glen Soccer Club biedt kinderen en tieners in de leeftijd van 6 tot 16, met de mogelijkheid om binnen of buiten voetbalcompetities te sluiten. De outdoor voetbal seizoen duurt ongeveer drie maanden, terwijl de zaalvoetbal seizoen duurt ongeveer vijf maanden. Toernooien eind beide seizoenen. Alle spelers hebben toegang tot de wekelijkse skills trainingen in aanvulling op de trainingen doelman. Cal-Glen Soccer Club richt zich eerst op het waarborgen van alle spelers hebben een leuke en plezierige ervaring en de tweede op de concurrentie.

Cal-Glen Soccer Club

2106 33 Ave. SW

Calgary, Alberta T2T 1Z0

calglensoccerclub.org

Chinooks Soccer Association

Kinderen en tieners leeftijden van 10 tot 18 jaar kunnen deelnemen aan competities Chinooks Voetbal Vereniging voor zowel binnen als buiten het voetbal. Voor deelname aan de Chinooks Soccer Association, moet potentiële spelers gaan door een try-out en het zaaien proces, waarbij hun spelniveau wordt beoordeeld. Eenmaal geaccepteerd in het programma, moeten de spelers minstens een uur het plegen van een week om games en team praktijken. Ouders van Chinooks Soccer Association spelers hebben ook regels te volgen met betrekking tot spel etiquette, zoals het waarborgen van de snelheid van de spelers en zich te onthouden van kritiek op andere spelers, teams en coaches.

Chinooks Soccer Association

130, 2451 Dieppe Ave. SW

Calgary, AB T3E 7K1

403-263 5831

chinooksoccer.com

Calgary Rangers Voetbal Club

De Calgary Rangers Soccer Club is gewijd aan het waarborgen van alle kinderen en jongeren die willen voetballen hebben de mogelijkheid om dit te doen. De club is gericht op het bieden van een positieve en plezierige omgeving terwijl het helpen spelers het verbeteren van hun technieken. Net als andere voetbalclubs, de Calgary Rangers Soccer Club vereist spelers maken een betrokkenheid bij de organisatie. Spelers moeten zo veel spellen en praktijken mogelijk bij te wonen, terwijl demonstreren ze werken in de richting van het ontwikkelen van hun vaardigheden of dat ze bereid en in staat om te verhuizen naar meer geavanceerde teams.

Calgary Rangers Voetbal Club

277 Strathcona Drive SW

Calgary, AB T3H 2A4

403-249-7237

calgaryrangers.com