Voedsel om beenspieren te bouwen

Voedsel om beenspieren te bouwen

Overzicht

De benen kunnen grootste troef van een atleet te zijn. In combinatie met de buikspieren, deze kernspieren maken de motor voor sportvriendelijkste bewegingen. Als gevolg daarvan zijn de atleten voortdurend op zoek naar meer effectieve manieren om te bouwen en te versterken hun beenspieren. De combinatie van een evenwichtige voeding, rust en een progressieve wetenschappelijke gewicht opleiding regime dat het onderlichaam richt is de snelste route naar sterker en krachtiger beenspieren. De volgende voedingsmiddelen zijn grote componenten van een dieet bedoeld om de onderste helft van het lichaam op te bouwen. Echter, geen eten draagt ​​uitsluitend spierontwikkeling in het onderlichaam. De poten worden groter in vergelijking met andere delen wanneer training is gericht op de onderste ledematen.

Een ideale mix

Voedsel om beenspieren te bouwen

Standard voedingswaarde adagia van toepassing bij het kiezen van voedsel om het lichaam sterker en krachtiger beenspieren te bouwen. Volgens de National Strength en Conditioning Association, eiwit essentieel en worden geleverd in elke maaltijd (ongeveer 1,5 tot 2,0 g / kg lichaamsgewicht is ideaal). Koolhydraten moeten de overheersende macronutriënten blijven; complexe koolhydraten de voorkeur boven eenvoudige koolhydraten, maar beide zijn nodig. Vet moet worden gebruikt met mate, in totaal ongeveer 30 procent van uw totale voeding. Enkelvoudig en meervoudig onverzadigde vetten moet het grootste deel van het vet toewijzing. Om het lichaam te bouwen spier, atleten moeten hun calorische eisen overtreffen met ongeveer 10 procent. De volgende maaltijden zijn voorbeelden van maaltijden dat been spieren op te bouwen in combinatie met rust en een onderlichaam training regime.

Gegrilde kip met salade

Voedsel om beenspieren te bouwen

Lean wit kipfilet voegt eiwit zonder het vet van donkere vlees. Salade greens en gemengd gekleurde groenten bieden anti-oxidanten om te helpen het lichaam te herstellen van trainingen. Olijfolie en avocado leveren hart-gezonde vetten bij het op de juiste wijze geportioneerd.

Gegrilde zalm met rijst en groenten

Voedsel om beenspieren te bouwen

Net als veel andere vissen, zalm packs eiwit. Het bevat ook omega-3 en omega-6 meervoudig onverzadigde vetten. Bruine rijst en groenten zorgen voor de koolhydraten die nodig zijn om energie te ondersteunen in de gehele training en antioxidanten om te herstellen.

Buffalo Steak met Yam en Groenten

Voedsel om beenspieren te bouwen

Bizons geeft tweemaal het eiwit van rund met regelmatige halve vet. Yams en groenten leveren energie voor training en anti-oxidanten voor herstel.

Turkije en Swiss op volkoren met Pretzels en Banana

Voedsel om beenspieren te bouwen

Kalkoen en kip bevatten weinig vet en veel eiwitten. Emmentaler is minder vet en kan worden toegevoegd voor de smaak. Volkoren brood, pretzels en bananen brandstof trainingen.

Tuna Salad Sandwich op volkoren met Apple en Wortelen

Voedsel om beenspieren te bouwen

Tonijnsalade is een grote bron van eiwit dat gezond kan worden bereikt door alleen de hoeveelheid mayonaise in het recept. Het moet droog zijn. Complexe koolhydraten worden geleverd via volkoren brood. Wortelen en appels zijn goede bronnen van anti-oxidanten, vitaminen en mineralen die nodig zijn voor herstel.

Ei White omelet met volkoren toast en een Orange

Voedsel om beenspieren te bouwen

Eiwitten zijn vol van eiwitten, en gecombineerd met groenten gebakken in olijfolie ze bieden goede bronnen van vet en koolhydraten. Sinaasappelen bieden vitamine C voor herstel.

Zemelengraangewas met magere melk

Voedsel om beenspieren te bouwen

Bran biedt complexe koolhydraten om je dag te drijven. Magere melk levert eiwit en kan worden aangevuld met de toevoeging van eiwitpoeder. Lijnzaad kan worden toegevoegd aan hart-gezonde vetten verschaffen.