Voedsel aan worden voorkomen door een galsteen Patient

Voedsel aan worden voorkomen door een galsteen Patient


Personen met galsteen problemen moeten voedingsmiddelen en dranken die verdere verergering voorkomt kiezen. Vaststelling van een zorgvuldig ontworpen dieet dat specifieke voedingsmiddelen voorkomt de vorming van galstenen te voorkomen en kunnen symptomen voor andere galblaasaandoening, zelfs diegenen die een operatie. Echter, er rekening mee dat GallbladderAttack.com en BetterHealth adviseren dat de juiste medische zorg is noodzakelijk voor de galblaas pijn en ongemak en dat het vermijden van bepaalde voedingsmiddelen kan niet galblaas problemen volledig te behandelen.

Vetrijke voedingsmiddelen

Voedingsmiddelen die grote hoeveelheden vet moet vermeden worden om de vorming van galblaas symptomen en ongemak te verminderen. Eieren, varkensvlees, gebakken voedsel, verzadigde vetten, noten en melkproducten te worden verlaagd of volledig verwijderd uit de voeding naar de vorming van galstenen of andere problemen galblaas patiënten. De auteurs van GallBladderAttack.com adviseren dat patiënten niet helemaal vet moet gesneden uit een dieet, tenzij een galblaas aanval optreedt. Omege 3 oliën en extra vergine olijfolie wordt aangeraden om wenselijke niveaus van vet in een dieet te houden.

suikers

Voedingsmiddelen met een hoog suiker of kunstmatige zoetstoffen dient vermeden te worden voor galblaas patiënten. Vruchtensappen, frisdrank, chocolade en ijs zijn allemaal ontmoedigd om galblaas aanvallen en stenen te voorkomen. Naast de hoge niveaus van suiker, veel van deze voedingsmiddelen verder over een hoog vetgehalte, waardoor de schadelijke potentieel van het eten.

Cafeïne

Cafeïne wordt afgeraden in het dieet van de galblaas patiënten. Dit omvat cafeïnehoudende frisdranken (ook afgeraden wegens suiker), zwarte thee en koffie. Volgens de Universiteit van Maryland, heeft onderzoek gesuggereerd dat inname van koffie de kans op galstenen kan verminderen, omdat de cafeïne verhoogt galblaas activiteit. Echter, de verhoogde activiteit ongemak en symptomen voor andere galblaasaandoening.