Voedsel aan een maagzweer Treat

Voedsel aan een maagzweer Treat

Een maagzweer, ook wel een maagzweer, een open wond op het slijmvlies van de slokdarm, maag of dunne darm. Volgens MayoClinic.com, worden zweren veroorzaakt door een bacterie genaamd H. pylori, maar niet-steroïdale anti-inflammatoire geneesmiddelen, roken, overmatig alcoholgebruik, bepaalde voedingsmiddelen en stress kan uw zweer verergeren. Voorkomende symptomen zijn indigestie, buikpijn, braken, boeren, gewichtsverlies en brandend maagzuur. De behandeling bestaat meestal uit medicatie, een gezonde voeding en levensstijl veranderingen, zoals het vermijden van trigger-voedingsmiddelen, alcohol, roken en niet-steroïdale anti-inflammatoire geneesmiddelen. Bepaalde voedingsmiddelen kunnen uw maagzweer symptomen te verlichten en te versnellen het genezingsproces.

Yoghurt

U kunt de behandeling van uw maagzweer door het eten van yoghurt. Yoghurt bevat Lactobacillus acidophilus, probiotica of "vriendelijke" bacteriën die helpen bij het behoud van de balans tussen goede en schadelijke bacteriën zoals H. pylori in je spijsverteringsstelsel. Probiotica infecties veroorzaakt door H. pylori bacteriën onderdrukken antibiotisch bijwerkingen die kunnen optreden tijdens zweerbehandeling verminderen. Andere voedingsmiddelen die probiotica bevatten omvatten miso, tempeh en soja gebaseerde voedingsmiddelen.

Olijfolie

Koken met extra vierge olijfolie kan helpen bij de behandeling van uw maagzweer. Volgens de website van Science Daily, extra vergine olijfolie bevat fenolen, verbindingen die verblijven in je maag voor een langere tijd. Deze verbindingen kunnen werken als een anti-bacterieel middel dat de H. pylori vermenigvuldiging van bacteriën infecteren en de bekleding van de maag voorkomt, maar meer onderzoek nodig alvorens de precieze relatie tussen olijfolie en H. pylori bacteriën.

veenbessen

Een voedingsmiddel dat kan helpen bij de behandeling van een maagzweer is veenbessen. Veenbessen zijn rijk aan flavonoïden, voedingsstoffen die de groei van H. pylori, de bacterie die maagzweren kan verminderen en genezing te versnellen. Andere voedingsmiddelen die flavonoïden bevatten omvatten selderij, cranberry sap, uien, knoflook en groene thee. Vermijd voedingsmiddelen die last van de maag veroorzaken.

Water

U kunt de behandeling van uw maagzweer door het drinken van 48 oz. 64 oz. gefilterd water per dag, volgens de MayoClinic.com. Water vermindert uw maagzweerklachten door het houden van uw lichaam gehydrateerd en het verwijderen van onzuiverheden.

bosbessen

Behandel uw maagzweer door het toevoegen van enkele verse bosbessen om uw ochtend ontbijtgranen. Bosbessen bevatten antioxidanten, voedingsstoffen die uw immuunsysteem kunnen versterken, uw lichaam helpen vechten tegen virussen en ziekten, maagzweer symptomen te verminderen en te versnellen genezing. Andere voedingsmiddelen die rijk zijn aan antioxidanten zijn onder andere kersen, squash en paprika. Als een van deze voedingsmiddelen veroorzaken je buikpijn, voorkomen dat ze.

-Fiber voedingsmiddelen op basis van

Een dieet rijk aan vezels voedingsmiddelen op basis kan helpen uw maagzweer genezen. Vezel kan het genezingsproces te versnellen en het risico op het ontwikkelen van toekomstige ulcera te verminderen. Voedingsmiddelen die gezonde hoeveelheden vezels bevatten omvatten frambozen, appels, peren, aardbeien, artisjokken, erwten, gekookte gedroogde bonen, koolraap, gerst, volkoren en bruine rijst. Als u pijn in de buik na het eten van een van deze voedingsmiddelen, stop hen.

amandelen

Behandel uw maagzweer door snacken op een handvol amandelen. Amandelen zijn rijk aan B-vitamines, eiwitten en calcium, voedingsstoffen die maagzweer symptomen en hulp in het herstelproces kan verminderen. Andere voedingsmiddelen die B-vitamines bevatten onder andere bonen, volle granen, spinazie en boerenkool. Vermijd voedingsmiddelen die je het gevoel dat je niet kan verdragen.