Voedingswaarde van Perilla Leaves

Voedingswaarde van Perilla Leaves

De bladeren van de perilla plant, die is een kruid, kan een effectieve ingrediënt toe te voegen aan uw maaltijden, zoals Drugs.com merkt op dat perilla wordt beweerd om voedselvergiftiging te voorkomen. Deze bladeren kunnen ook anti-inflammatoire effecten en wordt gezegd dat ze gezonder cholesterolgehalte te promoten. Echter, Drugs.com merkt op dat er niet voldoende klinisch bewijs om deze beweringen te ondersteunen. Ongeacht deze effecten, hoeft perilla bladeren hebben voedingswaarde. Raadpleeg een arts voordat u dit of een andere alternatieve vormen van geneeskunde.

calorieën

Perilla bladeren zijn laag in calorieën, zoals elk 100 g portie van de bladeren levert slechts 37 calorieën. Dit aantal calorieën samenstelt minder dan 2 procent van de totale aanbevolen dagelijkse inname van 2000 calorieën. Hoewel perilla bladeren zijn laag in calorieën, zijn ze hoger in calorieën dan sommige soorten bladeren; 100 g van sla bevat slechts 15 calorieën.

Dik

Hoewel veel bladgroenten zijn vetvrij, perilla bladeren bevatten 1 g vet per 100 g portie. Geen van de vet in perilla bladeren komt uit verzadigd vet, een soort vet dat het risico op hart-en vaatziekten kan verhogen. Dieetvet is essentieel voor een goede gezondheid, zodat het Department of Agriculture beveelt consumeren tussen 20 en 35 procent van je dagelijkse calorieën uit vet, maar niet meer dan 10 procent van je calorieën afkomstig moeten zijn van verzadigd vet.

Koolhydraten en vezels

Perilla bladeren zijn rijk aan koolhydraten, met 7 g per 100 g portie. Perilla bladeren zijn vrij van suiker en bieden 7 gram voedingsvezels per portie. Als gevolg van de rijke inhoud vezel in perilla bladeren, kan dit soort voedsel helpen bij gewichtsverlies, zoals vezels bevordert verzadiging. Fiber bevordert ook een gezonde spijsvertering en kunnen helpen bij de behandeling van diabetes en hart-en vaatziekten, dus je 20 g moeten verbruiken tot 35 g per dag.

Eiwit

Perilla bladeren geen eiwit bevatten. Eiwit is een essentiële voedingsstof die de gezondheid van cellen en weefsels van uw lichaam bevordert, onder andere rollen.

mineralen

Perilla bladeren bevatten een aantal mineralen, met 23 procent van de dagelijkse aanbevolen inname van calcium en 9 procent van de dagelijkse aanbevolen inname van ijzer in een 100 g portie.

vitaminen

Perilla bladeren zijn rijk aan vitamine C, met 43 procent van de dagelijkse aanbevolen inname in een 100 g portie.