Voedingswaarde van Muscadine Juice

Muscadine is een soort druif die afkomstig is van de Zuidoostelijke regio van de Verenigde Staten. Het fruit en het sap zijn zowel zoet en geurig. Muscadine sap heeft een hoge concentratie van de cholesterolverlagende voedingsstof reservatrol, waardoor het een gezonde drank keuze als met mate geconsumeerd. Het kennen van de voedingswaarde-informatie voor een glas muscadine sap kan u helpen te bepalen hoe zij het best past in uw dieet plan.

calorieën

Muscadine sap is een geconcentreerde bron van calorieën in vergelijking met andere sappen. Een 6-oz. portie muscadine sap bevat 105 calorieën, terwijl dezelfde grootte portie van appelsap bevat 70 tot 90 calorieën en sinaasappelsap 80 tot 90 calorieën. Als een meer calorie-dichte voedingsmiddelen, kan muscadine sap kost je meer calorieën te voelen tevreden dan andere sappen. Weten de calorie-inhoud kan u helpen om aanpassingen te maken aan uw dieet om je calorie-inname in evenwicht te brengen.

koolhydraten

De meeste van de calorieën in de muscadine sap afkomstig van de koolhydraten. Een 6-oz. portie bevat 25 g koolhydraten, 1 g vezels en 23 g suiker. Naast het feit dat rijk aan koolhydraten, muscadine sap is ook rijk aan natuurlijk voorkomende suiker. Koolhydraten zijn voorkeur bron van energie van uw lichaam. Een gezond dieet moet het grootste deel van de calorieën, 45-65 procent uit koolhydraten, volgens McKinley Health Center.

Eiwit en vet

Muscadine SAP geen significante bron van ofwel eiwit of vet. Een 6-oz. portie bevat 1 g eiwit en nul gram vet. Eiwit en vet zijn beide essentiële voedingsstoffen. Eiwit is belangrijk voor celgroei, behoud van spieren en gezond immuunsysteem. Uw dieet moeten krijgen 10 tot 35 procent van zijn calorieën uit eiwit, volgens McKinley Health Center. Vet is een belangrijke energiebron en helpt absorberen u vetoplosbare vitaminen. Uw dieet moeten krijgen 20 tot 35 procent van zijn calorieën uit vet.

Natrium

Een 6-oz. portie muscadine sap bevat 35 mg natrium. Elk voedingsmiddel met minder dan 140 mg natrium per portie wordt beschouwd als een zoutarm eten. Natrium is een essentiële voedingsstof nodig vochtbalans. In natrium-gevoelige individuen echter hoge inname kan het lichaam veroorzaken vloeistoffen, die op hun beurt de bloeddruk verhogen behouden. Een gezonde voeding moet dagelijks natrium per dag te beperken tot minder dan 2.300 mg.

Reservartol

A 6 = oz. portie ongefilterde muscadine sap bevat evenveel reservatrol als 12 oz. wijn. Reservatrol is een hart-gezonde voedingsstoffen die schade aan de bloedvaten kan voorkomen, beperken slechte cholesterol en het voorkomen van bloedstolsels, volgens de MayoClinic.com. Meer onderzoek op reservatrol is noodzakelijk voordat de definitieve aanbevelingen kunnen worden gedaan, echter.