Voedingsstoffen in snijbonen

Voedingsstoffen in snijbonen

Snijbonen worden ook wel groene bonen, snap bonen en sperziebonen. Ze ontstaan ​​in de warme klimaten van Amerika, China en India. In 1597 werden ze kennis met de Franse en nam op populariteit. Vandaag de dag zijn snijbonen vers, bevroren en ingeblikt verkocht. Ze bevatten waardevolle dagelijkse voedingsstoffen en kan worden beschouwd als een deel van de groente-groep, volgens de USDA MyPyramid.

fiber Voordelen

Een portie snijbonen, bestaande uit tien bonen, bevat 2 gram vezels. De Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid, of RDA, van vezels voor volwassen vrouwen is 25 g, en mannen moeten 38 g. Fiber is nodig om de gezondheid en het welzijn van het spijsverteringsstelsel te behouden. Zonder dat kan constipatie optreden. Bovendien vezel speelt een rol bij het verlagen van totaal cholesterol en "slechte" cholesterol genoemd low-density lipoprotein cholesterol.

Eiwit

Een portie snijbonen bevat 1 g eiwit. Deze voedingsstof is nodig voor elke cel in het lichaam voor verschillende functies. Specifiek wordt eiwit in huid, botten, spieren en organen chemische reacties ondersteunen. Bovendien, helpt eiwit de bloed vervoeren zuurstof naar de rest van het lichaam. De RDA van eiwit 64 tot 75 g, afhankelijk van de Harvard School of Public Health.

Vitamine C

Bonen zijn een goede bron van vitamine C. Een portie bevat 8,96 mg, zoals blijkt uit Publix Healthnotes. Vitamine C is een in water oplosbare vitamine, wat betekent dat het niet in het lichaam opgeslagen. Dientengevolge, volwassen mannen en vrouwen moeten 75 tot 90 mg per dag. Deze vitamine ondersteunt een gezonde huid en de vorming van weefsel en reparatie. Tekort aan vitamine C zijn geassocieerd met hoge bloeddruk, bepaalde kankers en tandplak in bloedvaten, volgens de Universiteit van Maryland Medical Center.

koolhydraten

Koolhydraten, ook wel koolhydraten, zijn een belangrijke bron van energie voor het lichaam. Het lichaam breekt koolhydraten tot suiker te worden. Elke cel heeft suiker voor energie of de handhaving van de gezondheid of het repareren van nieuwe cellen. De betere bronnen voor koolhydraten komen uit groenten en fruit, volgens de Harvard School of Public Health. Er is geen ADH koolhydraten, maar is door de National Institutes of Health aanbevolen te consumeren 40 tot 60 procent van je dagelijkse calorieën in koolhydraten.