Voedingsmiddelen te eten voordat een Eating Contest

Voedingsmiddelen te eten voordat een Eating Contest


Concurrerende eten wordt gezien als absurd entertainment, maar het is echt een endurance sport op vele manieren. Concurrerende eters maandenlang training voor een activiteit die een echte tol op het lichaam. De voedingswaarde aspect van de opleiding voor het eten wedstrijden lijkt op wat een marathonloper zou kunnen doen: koolhydraten-loading. Carb-loading geeft de spieren uithoudingsvermogen door het opslaan van gemakkelijk toegankelijke energie die duren de hele competitie.

Training voor Competitive Eating

Concurrerende eters hebben om fit te blijven om een ​​dergelijke slopende wedstrijd verduren. Naast een reguliere fitness routine, concurrerende eters hun magen rekken tot de hoeveelheid voedsel geconsumeerd in een competitie tegemoet. Zij doen dit door Downing steeds meer voedsel elke dag, totdat ze een volume vergelijkbaar met wat ze eten in de concurrentie te bereiken. Dit jaar is het Nathan's Hot Dog Eating Contest kampioen, Joey Chestnut, neergehaalde 62 hotdogs in 10 minuten. Logeren slanke geeft concurrenten een voordeel - hun maag kan meer uit te breiden wanneer ze niet omringd met overtollig vet.

Koolhydraat-Laden

Dieet is van cruciaal belang in de dagen voorafgaand aan de concurrentie. Koolhydraten zijn de beste voedingsstoffen voor het opslaan van energie voor endurancewedstrijden als eten wedstrijden omdat ze omgezet suiker in het bloed en vervolgens opgeslagen in de lever en spieren glycogeen, een primaire energiebron. Goed carb-load, aanpassen van koolhydraten naar voor 50 tot 55 procent van de totale calorieën een week vóór de competitie, een afname in percentage voor de meeste mensen. Pas uw eiwit en vet om rekening te houden verloren koolhydraten. Houd training op een normaal niveau te glycogeenvoorraad afbreken, om ruimte te maken voor de komende belasting. Drie tot vier dagen voor het evenement, het verhogen van uw koolhydraten tot 70 procent van de totale calorie-inname en verminderen vet inname. Schaal terug op training te sparen glycogeen, en de rest van de dag voor het evenement. Laat de concurrentie op een lege maag niet in te voeren. Eet een klein ontbijt rijk aan koolhydraten en weinig vezels om de spijsvertering te stimuleren zonder vulling je.

Carb-Rich Foods

Koolhydraten zijn plantaardig voedsel, zoals granen, fruit en groenten. Zuivel is ook rijk aan koolhydraten. Tijdens de training, moet concurrerend eters proberen om de consument 15 porties van granen, zes porties fruit, zes porties groenten en vijf porties van vetarme zuivelproducten. Goede korrels omvatten brood, rijst en pasta. Magere yoghurt, kaas en melk zijn carb-rijk zuivelproducten. Groene groenten, fruit en vruchtensappen zijn goed, voedzame groente, maar zetmeelrijke groenten zoals maïs, erwten, aardappelen en gedroogde bonen pack een grotere koolhydraten punch per portie.

Voedingsmiddelen te vermijden

Vetrijke voedingsmiddelen moeten worden vermeden voor de wedstrijd. Vet levert energie aan het lichaam, maar het is veel langzamer afbreken en start tanken spieren dan glycogeen. Het duurt ook langer om te verteren dan koolhydraten, die je energie kan uitputten alvorens te herstellen. Vezel ook de dag van een wedstrijd worden vermeden. Fiber is zeer verzadigend, en, terwijl het nodig is om iets te eten op de dag van een wedstrijd, is het niet verstandig om op voorhand te vullen. Eiwit is een essentiële voedingsstof voor de meeste atleten, omdat het bouwt en reparaties spier. Het eten van wedstrijden vereisen uithoudingsvermogen, maar concurrerende eters niet ervaren spier break-down die andere atleten doen. Terwijl de eiwitinname tijdens fitness training moet worden gehandhaafd, is een onvoldoende bron van energie voor de dag van een wedstrijd.