Voedingsmiddelen te eten om te vechten Duizeligheid

Voedingsmiddelen te eten om te vechten Duizeligheid

Overzicht

Duizeligheid is een waargenomen draaierig gevoel of beweging, vaak gepaard met misselijkheid, verwarring en slechte balans. Oorzaken kunnen hersenaandoeningen, vocht in het binnenoor, reisziekte, diabetes medicijnen, tumoren, allergieën en infecties. Volgens de Universiteit van Maryland Medical Center (UMMC), kunnen bepaalde voedingsmiddelen helpen bij het voorkomen of duizeligheid vaak geassocieerd met een lage bloedsuikerspiegel (hypoglykemie) te verminderen. Behandeling van onderliggende medische oorzaken van duizeligheid is over het algemeen nodig voor het beste resultaat.

Lean Protein

Eiwit biedt aminozuren - de bouwstenen van mager weefsel. Eiwit helpt ook stabiliseren bloedsuikerspiegel en kan voorkomen of verminderen van duizeligheid veroorzaakt door het overslaan van maaltijden, onder-eten en hypoglykemie in verband met diabetes. Volgens de UMMC, verhoogde eiwitbehoefte, als onderdeel van een evenwichtig, voedselrijke dieet, kan symptomen van hypoglykemie te verminderen. Optimale eiwitbronnen zijn laag in verzadigd vet en bevatten zonder vel wit vlees gevogelte, vis, peulvruchten, eieren / eiwit, tofu en vetarme zuivel of sojaproducten. De UMMC suggereert dat mensen met herhaalde hypoglycemie oogsten ongeveer 30 procent van de dagelijkse calorieën - of een derde van elke maaltijd - uit eiwitten.

Volkoren

Hele korrels zijn korrels die niet zijn ontdaan van belangrijke voedingsstoffen in voedselverwerking. Zij leveren overvloedige hoeveelheden voedingsvezels en voedingsstoffen, zoals ijzer en B-vitaminen. Daarom stelt de UMMC hele korrels in plaats van geraffineerde granen als middel om duizeligheid en andere symptomen van hypoglykemie. Mensen met bloedarmoede - een vorm van ijzertekort gekenmerkt door duizeligheid en vermoeidheid - kunnen ook profiteren van regelmatige consumptie van volle granen. Voorbeelden van voedselrijke volkoren voedingsmiddelen bevatten volkoren granen, brood, volkoren pasta, wilde rijst, quinoa, spelt, gerst en popcorn. Om een ​​goede inname van voedingsstoffen te garanderen bij de aankoop van volkoren voedingsmiddelen op basis van, moet volle granen worden vermeld als belangrijkste ingrediënten over voeding labels.

Fruit Juice, gedroogd fruit of Soda

Als de bloedsuikerspiegel drastisch daalt, kan het plotselinge, intens duizeligheid veroorzaken. Indien dergelijke druppels bijna iedereen kunnen beïnvloeden, zijn een veel voorkomende complicatie van diabetes en diabetes behandeling. Naast de reguliere bloedglucose monitoring en een algemeen gezond, arts-goedgekeurde dieet, de American Diabetes Association (ADA) beveelt een snack met 15 tot 20 gram koolhydraten als een middel om het verhelpen van een plotselinge daling van de bloedsuikerspiegel. Voorbeelden van voedingsmiddelen die 15 tot 20 gram bevatten koolhydraten bestaan ​​uit vier ounces (1/2 kopje) van puur vruchtensap, vier ons & quot; normale & quot; (Suiker-bevattende) soda en twee eetlepels ongezoet rozijnen of andere gedroogde vruchten. Indien duizeligheid blijft na een koolhydraat-bevattende snack wordt verbruikt, de ADA suggereert onmiddellijk medische hulp.