Voedingsmiddelen te eten bij het maken van Bikram Yoga

Voedingsmiddelen te eten bij het maken van Bikram Yoga

Bikram yoga wordt beoefend in een kamer in het algemeen verhit tot ongeveer 104 graden Fahrenheit. De warmte van de ruimte in combinatie met de 90 minuten durende praktijk kan wat beïnvloeden en als je eten voor lessen. Het eten van het verkeerde voedsel of te dicht bij de praktijk kan leiden tot indigestie, misselijkheid, een opgeblazen gevoel, diarree of constipatie. Het voedsel dat je eet moet eens met uw maag en kunt u goed te voelen, zowel tijdens als na de praktijken.

fruit

Vruchten zijn een gezonde optie om te eten voor en na een Bikram yoga klasse. Bananen, een bron van kalium en natrium, een ideale snack tot de elektrolyten te herstellen verloren van zweten tijdens de les. De vruchten zijn laag in calorieën en hebben weinig tot geen vet, waardoor ze een lichte snack te eten dat zal niet weeg je naar beneden of laat je het gevoel zwaar. Ze bevatten koolhydraten en zorgen voor een natuurlijke bron van suiker aan de energie die nodig is om asana's uit te voeren en zich te concentreren tijdens de les te geven. Dadels, rozijnen, abrikozen en waterrijke pruimen en perziken ook voor gezonde yogi snacks.

gezonde vetten

Je moet voorkomen dat het eten zwaar, vet voedsel tijdens het beoefenen van Bikram yoga, want hoe lang het duurt om vetten te verteren. Echter, dit betekent niet dat je moet vetten helemaal te vermijden. Integendeel, kunnen gezonde vetten met mate je te vullen, het stabiliseren van de bloedsuikerspiegel en het voorkomen van knagende honger tijdens of na de lessen. Snack op een handvol noten uur voor de les of boven een lichte, lommerrijke-groene salade met een kwart van een avocado of een scheutje olijfolie.

Volkoren Goodness

Volkoren koolhydraten zorgen voor een bron van energie om je door een 90 minuten durende Bikram yoga les. In tegenstelling tot geraffineerde koolhydraten zoals wit brood, volkoren granen bevatten vezels, die vertraagt ​​de snelheid waarmee energie vrijkomt in het lichaam. Op deze manier houdt de bloedsuikerspiegel stabiel, het vermijden van de schommelingen die leiden tot energie crashes en honger onbedwingbare trek. Voor het ontbijt of een snack een paar uur voor de les, genieten van een portie havermout overgoten met een paar noten voor extra eiwit en gezonde vetten. Pair koolhydraten zoals een zoete aardappel of bruine rijst met magere eiwitten na de les om glycogeen te herstellen en te helpen bij het herstel van de spieren.

overwegingen

In aanvulling op wat je eet, moet je overwegen wanneer je moet eten voor Bikram yoga. Bikram's Yoga College of India adviseert het eten van geen voedsel 02:59 uur voor de les. Dit geeft uw maag genoeg tijd om te verteren wat voedsel dat je hebt gegeten die dag, het vermijden van ongewenste maagklachten van het proberen uit te oefenen en te verteren de inhoud ervan op hetzelfde moment. U kunt een geheel lege maag voor de les nodig hebben, terwijl andere yoga studenten in staat zijn om chomp op een klein stukje fruit een uur voor een vroege ochtend klasse.