Voedingsmiddelen die Oorzaak galblaas Pain

Uw galblaas - een klein, peervormig orgaan - is verantwoordelijk voor het opslaan van gal voor de lever. Gal wordt gebruikt om vet af te breken. Een galblaas aanval kan plaatsvinden als gevolg van een galsteen blokkeren van de leidingen die de galblaas aansluiten op lever. Dit kan leiden tot hevige pijn. Er zijn bepaalde voedingsmiddelen die galblaas aanvallen uitlokken. Als u galstenen of galblaas ziekte, moet u deze voedingsmiddelen te vermijden.

Junkfood

Junkfood kan leiden tot galblaas aanvallen. De hoge hoeveelheden vet gevonden in de meeste junkfood kan moeilijk zijn voor je lichaam af te breken. Junkfood te vermijden zijn onder andere chips, koekjes en taarten. Als u een galblaas conditie en zijn op zoek naar een hapje eten, overweeg dan gedroogd of vers fruit.

High vet zuivelproducten

Als u een galblaas aandoening, moet u voorkomen dat zuivelproducten die hoog in vet zijn. Vetrijke zuivelproducten, zoals ijs, kan een galblaas-aanval. Als u op zoek bent naar een gezonde, alternatief dat niet zal bijdragen tot een galblaas aanval, overweeg dan magere yoghurt of bevroren fruit bars.

Peppers

Peppers - vooral rood hot chili peppers - samen met andere kruidig ​​voedsel worden vaak gebruikt om Spice up traditionele gerechten en worden vaak gevonden in de Mexicaanse voedsel. Kruidige voedingsmiddelen kan leiden tot een verhoogde galblaas aanvallen en intense pijn. Als u op zoek bent te animeren een gerecht, kiezen voor een meer neutrale peper - zoals groene paprika's.

Specerijen

Vaak gebruikt in pasta en aardappel salades, evenals een specerij op de boterham, kan mayonaise een galblaas aanval uitlokken. Eieren, vette oliën, zout en andere kruiden maken mayonaise specerij die zeer hoog in vet. Om smaak aan een broodje of ander voedsel toe te voegen, kunt u overwegen het gebruik van een organische ketchup of mosterd saus die niet pittig. Pittige mosterd kan ook een effect hebben op uw galblaas. Vermijd het gebruik van buitensporig specerijen ook.

Meats

Als u galstenen of galblaas ziekte, moet u zich onthouden van het consumeren van vet vlees, zoals rund- en varkensvlees. Overtollig vet kan moeilijk zijn voor je lichaam te verteren. Bij het consumeren van vlees, vasthouden aan vlees te leunen en te consumeren veel vis, kalkoen en gevogelte. Je moet er ook voor kiezen om al het vet uit je vlees voorafgaand aan het consumeren te snijden.

overwegingen

Er is geen specifieke lijst van voedsel dat alle patiënten met een galblaas ziekte moet eten, noch is er een specifieke lijst van voedsel dat mensen met galblaas ziekte moeten vermijden - zelfs terwijl het ervaren van een galblaas aanval. Elk individu lichaam reageert anders op verschillende soorten voedsel. Wat veroorzaakt een galblaas aanval op één individu kan absoluut geen effect op een ander individu. Praat met uw arts over een dieet specifiek voor uw conditie.