Voedingsmiddelen die helpen voorkomen dat Acne

Voedingsmiddelen die helpen voorkomen dat Acne

Overzicht

Acne is een onvermijdelijk feit van het leven. Hoewel in wezen onschuldig, acne is vervelend en kan je beschaamd voelt over je uiterlijk. Er is geen universele remedie voor acne, maar er zijn bepaalde voedingsmiddelen die u kunt nemen in uw dieet te helpen voorkomen breakouts. Door het kiezen van de juiste voeding, zult u uw lichaam te houden sterk, je geest alert en uw huid gloeien en gezond.

fruit

Voedingsmiddelen die helpen voorkomen dat Acne

Om acne te voorkomen, moeten vruchten om een ​​deel van je dagelijkse dieet. Uw huid heeft de vitamines A, C en E dat fruit te verstrekken aan uw teint helder en mooi te houden. Fruit zoals appels, kersen, druiven en bananen zijn goede bronnen van vitamine en bessen, zoals veenbessen en frambozen, bevatten ook fytochemicaliën die huidcellen beschermen. Het eten van fruit zal het verbeteren van de algehele look en feel van uw huid. Kies voor vers fruit over bevroren of in blik voor de meest voedingswaarde. Pak een stuk fruit in plaats van cookies of ijs wanneer u een snelle, handige snack in de middag nodig hebben.

Groenten

Voedingsmiddelen die helpen voorkomen dat Acne

Volgens HerbVitality.info, vitamine B moet de vorming van huid, nagels en haarcellen. Om de gezondheid van uw huid te behouden en te helpen acne te voorkomen, op te nemen groenten die rijk zijn aan vitamine B zijn in uw dieet. Kies donkergroen en groene bladgroenten zoals spinazie, broccoli, boerenkool, rucola, boerenkool, bonen en erwten. Veel van deze groenten zijn ook rijk aan vitamine A, K, E en D, die uw algehele gezondheid zal stimuleren. Eet een tuin salade met uw lunch en twee groenten met uw diner naar uw dagelijkse porties krijgen.

Zuivelproducten

Voedingsmiddelen die helpen voorkomen dat Acne

Volgens AcneCareTips.com, de gezondheid van de huidcellen is afhankelijk van vitamine A. Uw lichaam gebruikt vitamine A te onderhouden en repareren van uw huidweefsel, die vervolgens helpt voorkomen breakouts. Laag-vet zuivelproducten zijn de beste voedingsbronnen van vitamine A. Zorg voedingsmiddelen zoals melk, yoghurt, kwark en kaas een deel van uw evenwichtige voeding. Overweeg het toevoegen van een portie magere melk aan uw granen in de ochtend en het eten van een portie yoghurt als een halverwege de ochtend snack.

Volkoren granen

Voedingsmiddelen die helpen voorkomen dat Acne

Het mineraal selenium speelt een essentiële rol bij het handhaven van de gezondheid van de huidcellen. HerbVitality.info namen volkoren granen een van de beste bronnen van selenium. Een portie van een graan zoals Total volkoren graanproducten of Post Selects volkoren graanproducten bevat ten minste 16 gram volkoren. Heeft u een kom ontbijtgranen in de ochtend met een portie magere melk aan de hele granen en vitamines A en D te krijgen wat je nodig hebt voor een gezonde huid.

Water

Voedingsmiddelen die helpen voorkomen dat Acne

Hoewel water geen eten, is het essentieel om het helpen voorkomen van acne. Om de gezondheid van uw huid te behouden, moet het goed worden gehydrateerd. Water spoelt ook toxines en onzuiverheden uit je lichaam. Probeer ten minste acht tot 10 glazen per dag te drinken. Heeft u een glas water bij elke maaltijd en dragen een fles water die u kunt genieten op gezette tijden gedurende de dag.