Voeding voor het helen van een gescheurde rotator cuff

Voeding voor het helen van een gescheurde rotator cuff

Uw rotator cuff is een groep van vier spieren en de pezen - supraspinatus, infraspinatus, teres minor en subscapularis - die helpen stabiliseren je schouder. De American Academy of Orthopaedic Surgeons stelt dat tranen in je rotator cuff spieren of pezen van hun behoren tot de meest voorkomende oorzaak van pijn bij volwassenen. Sommige voedingssupplementen kan nuttig zijn bij het behandelen van een rotator cuff scheur, hoewel altijd contact op met uw arts voordat u voedingssupplementen.

Gescheurde rotator cuff

Rotator cuff scheuren, neemt nota van de Universiteit van Californië-San Francisco Medical Center, kan veroorzaakt worden door een trauma of herhaalde overhead activiteiten. Uw rotator cuff scheur kan gedeeltelijk of volledig zijn. Gedeeltelijke tranen betrekken schade aan een deel van de vezels in uw rotator cuff spieren of pezen, terwijl compleet tranen leiden tot een totale breuk van uw aangetaste spieren of pezen. De meeste rotator cuff scheuren voordoen in uw dominante arm, neemt nota van de Center, en zijn vooral vaak voor bij mensen boven de 40 jaar.

Torn Muscle Supplementen

Arnica, St. Janskruid, calendula en rue zijn voedingssupplementen die effectief bij de behandeling van uw bewegingsapparaat trauma kan zijn, zegt natuurgeneeskundige arts Sharol Tilgner, auteur van "KruidenGeneeskunde uit het hart van de aarde." Deze supplementen kunnen helpen bij het voorkomen en verlichten van zwellingen, blauwe plekken en pijn. Andere voedingssupplementen die nuttig kan zijn bij de behandeling van een gescheurde rotator cuff omvatten bromelaïne, kurkuma, bioflavonoïden en vitamine A, B, C en E. Niet alle voedingssupplementen traditioneel gebruikt voor deze aandoening zijn onderworpen aan strenge gecontroleerde onderzoek proeven.

Een nuttige Voedingssupplement

Bromelaïne, een groep-eiwit enzymen geëxtraheerd uit de stam en vruchten van de ananas, kan een nuttig voedingssupplement behandelen van een gescheurde rotator cuff, vooral ontsteking geassocieerd met deze bewegingsapparaat letsel. De American Cancer Society meldt dat bromelaïne wordt traditioneel gebruikt om verminderen zwelling en ontsteking geassocieerd met een verscheidenheid van weke delen letsels. Bromelain kunnen oraal in elke tablet of capsule vorm worden genomen, neemt nota van de Universiteit van Maryland Medical Center.

Waarschuwing

Een gescheurde rotator cuff spieren kan voorkomen dat u het uitvoeren van uw normale werk of recreatieve activiteiten. Als u zijn gediagnosticeerd met dit gezondheidsprobleem, bespreken alle relevante behandeling opties met uw huisarts. Voedingssupplementen zijn een belangrijk onderdeel van een goed afgeronde behandelingsplan voor het genezen van uw gescheurde spieren of pezen. Alvorens voedingssupplementen voor dit doel de gezondheid, echter, herziening van de mogelijke risico's en bijwerkingen met uw arts.